cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

#AlertaUltra: Convoquen un boicot al sopar groc d'Eivissa

02-08-2018

Aquest divendres, 3 d'agost, es farà a Eivissa, concretament al restaurant Cruce de Sant Rafel un sopar groc, en favor dels presos polítics i els exiliats, solidari amb l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Segons ha pogut saber aquest diari, s'ha convocat una concentració una hora abans que comenci el sopar al mateix restaurant on es durà a terme per a boicotar-lo i increpar els assistents.

A la convocatòria espanyolista, difosa per grups espanyolistes mitjançant les xarxes socials, han remarcat que «només es poden usar banderes espanyoles constitucionalistes, europees i banderes d'Eivissa». I també fan una crida a «no usar símbols inconstitucionals franquistes» per la Llei de Símbols que, segons afirmen, «lesiona l'article 16 de la Constitució espanyola de llibertat ideològica» i imposa sancions.

El missatge acaba fent referència a Manolo Escobar: «No ens eximeix d'usar la cançó tradicional espanyola de Manolo Escobar per a la concentració».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per anton, fa 11 mesos

@Cesar. Tens raó,el govern espanyol es salta un munt d´articles de la constitució i la modifica d´acord amb els seus interessos.

Valoración:4menosmas
Per ttt, fa 11 mesos

CESAR,VUESTRA CONSTITUCION¡¡¡¡¡¡
Redactada per el dictador,el vostro dictador.

Valoración:7menosmas
Per pregunto, fa 11 mesos

Cesar: El sopar "groc" va contra la constitució?

Valoración:6menosmas
Per Cesar, fa 11 mesos

Ni todos los Españoles somos ultras ni todos los Catalanes de la CUP pero todos tenemos que respetar las reglas de juego CONSTITUCIÓN Siempre no solo cuando nos interese

Valoración:-6menosmas
Per De Salses a Guardamar, fa 11 mesos

"La proposta de Guia recull, així mateix, una llarga tradició d'ús ample del significant Catalunya. Com a exemple paradigmàtic, el mallorquí Gabriel Alomar es referia a tota la Catalunya com a agrupació de la Catalunya continental i la Catalunya insular, tal com recull Gregori Mir en el llibre 'Sobre nacionalisme i nacionalistes a Mallorca'."

(Viquipèdia, article "Digueu-li Catalunya")

Aquí teniu la proposta de Josep Guia:

http://in.directe.cat/documents/digueu-li_catalunya.pdf

Valoración:7menosmas
Per transcriptor ||*||, fa 11 mesos

"Cal situar-nos en el calendari a l’entorn previ al llibre de Benvingut Oliver. Com a primer punt clau de referència, cal relatar que la primera meitat del segle XIX, La Renaixença va activar la represa de la llengua i de la cultura catalana i, amb elles, l’assumpció de pertinença a la nació catalana. Cal tenir en compte que el gentilici catalans, habitual als regnes de Mallorca i de València durant els segles XIII, XIV i XV (vg. al final ANNEX 1) i, amb menys mesura el XVI i XVII, s’havia vist gairebé arraconat el s. XVIII fora del Principat a partir dels Decrets de Nova Planta. Un segle després, sobretot a partir de La Renaixença (1833), la catalanitat reviu i el gentilici es recobra i s’usa amb gran normalitat i naturalitat al llarg de la segona meitat del segle XIX a les Illes Balears i Pitiüses."

http://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=258699

Valoración:4menosmas
Per Joan Miró Font, fa 11 mesos

A Eivissa només es 25-30% de sa població parla català i és s'única illa on tots es partits representats en es Consell són d'obediència madrilenya, així que es espanyols estan molt susceptibles quan veuen que fins i tot aquí es dóna un tímid suport a sa independència

Valoración:10menosmas
Per marbosch, fa 11 mesos

Amics eivissencs, anau alerta, aquesta gent és violenta i no podeu confiar que els cussos de seguretat us protegeixin; ben al contrari, si responeu probablement acanbereu acusats de qualsevol delicte. I com dic, alerta, en moltes ocasions van armats i són perillosos i tolerats.

Valoración:8menosmas
Per Això no és vida!, fa 11 mesos

En vista de que s'ens persegueix, humil.lia i tortura igual que als catala, malgrat no haver mogut un dit per a la nostra indrpendência, amb total impunitat per part dels assejadors, ja no queda aĺtre remei, si no volem que ens en facin una de molt greu, que partir amb els catalans.

Valoración:7menosmas
Per Macià, fa 11 mesos

Redeu salat que pasen de pena aquesta gent del que fan els independentistes.
Si sou realment demòcratas haurieu, al manco, de respectar ses ideologies i els sentiments de sa gent d´aquestes illes, això com a mínim.
Ningú sa fica amb els vostros sentiments, ningú vos insulta i teniu tota la llibertat del món per exhibir les vostres banderes, per fer concentracións, mitings, festes, manifestacions etc., per recoltzar ses vostres idees.
Tant vos costa als unionistes monàrquics respetar unes idees que son diferentes a ses vostres, una manera diferent de defensar i estimar sa nostra terra, una manera de recordar els nostres orígens i els nostre víncles històrics amb Catalunya?
Demostrau amb fets que sou tolerants, que creis en sa democràcia que respectau sa gent de bé que no vos fa cap mal.
En definitiva, demostrau que sou ciutadans democràtics.

Valoración:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris