algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Oberta la inscripció als cursos per a professionals dels mitjans de comunicació

Des del departament de Participació Ciutadana i Presidència s’ha obert la inscripció al curs de 'Tècnica vocal i millora fonètica' i al curs de 'Redacció en català per als professionals dels mitjans de comunicació', que s’oferiran durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

L’objectiu dels cursos serà desenvolupar les capacitats de produir texts de l’àmbit de la comunicació amb adequació i correcció. També es treballarà per adquirir una bona dicció i una fonètica genuïna, que els permeti dominar la comunicació oral com a eina de treball bàsica per establir una relació eficaç amb l’audiència.

Enguany és el setè any que s’ofereixen cursos de formació específica de català per a periodistes. Tenint en compte l’èxit de les edicions anteriors, la Direcció Insular de Política Lingüística ha decidit repetir el curs de tècnica vocal a Palma, a més d’ampliar l’oferta de l’any passat amb aquest mateix curs a Manacor i amb un curs de redacció periodística a Palma.

El curs 'Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català' tendrà una durada de 27 h i s’impartirà a Manacor entre el 4 i el 27 de setembre i a Palma entre el 19 i el 23 d’octubre. D’altra banda, el curs 'Redacció en català per als professionals dels mitjans de comunicació', tendrà una durada de 20 h, del 20 al 29 de novembre, i es farà a Palma.

La informació sobre els cursos es pot consultar a la pàgina http://bit.ly/cursoscomunicacio. Les inscripcions romandran obertes a partir del 4 de juliol i es poden emplenar en línia amb el formulari d’inscripció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris