cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

En marxa el primer Anuari de la Joventut de les Illes Balears

26-06-2018

Les Balears tendran el primer Anuari de la Joventut gràcies al conveni signat entre el Consell de Mallorca, el Govern, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

El document que s'ha signat aquest dilluns pretén establir un marc de col·laboració entre l'IBJOVE, el Consell de Mallorca, la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la UIB-GIFES amb la finalitat de potenciar el desenvolupament d'activitats conjuntes en l'àmbit de la recerca i transferència de coneixement en matèria de joventut. Entre aquestes activitats conjuntes destaca l'edició i la publicació del primer Anuari de la Joventut.

En aquest sentit, Miquel Ensenyat ha explicat: «Ens trobam en un moment on el Consell de Mallorca ha assumit unes competències imprescindibles que no només afecten els joves sinó també als ajuntaments». El president també ha destacat que «la coordinació entre institucions, com podeu veure, es fa palès en la signatura d'aquest conveni».

Per la seva banda, Carles Gonyalons, director general d’Esports i Joventut del Govern, ha afirmat que en l'Anuari de la Joventut «hi tenim dipositades moltes expectatives, volem que esdevingui un lloc de trobada d'investigadors, docents, professionals de joventut, voluntaris i, evidentment, dels mateixos joves».

L'anuari que es publicarà a finals d'aquest any serà la primera publicació acadèmica en matèria de joventut a les Balears i pretén donar una resposta a la manca d'informació i de continguts sobre la situació de la joventut a les Illes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa dervers d'un any

Papers i més papers, regats amb abundants subvencions...fotografies de polítics: Fum i més fum...Tot i res és el mateix.
Tots aquests recursos es podrien destinar a becar a joves, amb bon expedient, que no tenen doblers... A combatre la marginació... a tantes i tantes coses que no es fan a bastament...
Seguiu que anau molt bé...

Valoración:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris