cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
24°

Quatre municipis s'adhereixen a la campanya 'No i punt' per a estrangers

20-06-2018

La regidora d'assumptes socials de l'Ajuntament d'Alcúdia Agüi Lobo ha agraït l'adhesió dels quatre municipis, així com l'oportunitat d'iniciar la campanya genèrica des del Consell de Mallorca i des d'Alcúdia impulsar la possibilitat de poder dur-la a terme de manera específica al sector de persones estrangeres. Des d'Alcúdia ja l'any passat es comptà amb la col·laboració del sector hoteler i del taxi, amb els fulletons i adhesius, en diversos idiomes, alemany, anglès (a més de català i castellà) per als turistes, i encaminades a la campanya contra les agressions sexistes. Ha agraït la tasca del seu equip i la col·laboració amb la direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, i el gremi hoteler i del taxi.

Des de la direcció insular d'igualtat, l'agent d'Igualtat de sa Pobla, Martí Capó, ha expressat la importància de desenvolupar aquesta campanya als municipis turístics, com ha fet Alcúdia per segon any, comptant amb la col·laboració tant amb el sector hoteler, com el sector del taxi. També ha celebrat que els cinc municipis, Alcúdia, Andratx, Calvià, Ses Salines i Pollènça, hagin fet seva la campanya del Consell 'No i Punt' per tal d'adaptar-la a les seves necessitats com a municipis amb una gran presència de turistes i zones d'oci nocturn.

Per la seva banda, el batle de Calvià Alfonso Rodriguez ha expressat que no es tracta d'una campanya més, és una campanya per reivindicar la dignitat de les persones, els drets fonamentals de les persones, i afegir-nos a aquesta experiència d'Alcúdia, treballar conjuntament.

Miquel Àngel Marc, batle de Pollença ha posat de manifest el potencial del nombre de visitants, més de 4 milions de visitants, de turistes, entre els 5 municipis signants de la campanya, per tant, de gran importància afegir a la campanya el sector turístic, així estendre la dignitat a la població turística.

El batle de Ses Salines Bernat Roig ha expressat que és molt important afegir-se a la campanya, donar les gràcies a l'inici des del Consell, i gràcies a Alcúdia per cedir la informació traduïda dels seus fulletons, i que sigui així també pels turismes, un municipi més segur, més sana.

La batlessa d'Andratx Katia Rouarch per la seva banda ha dit que en aquest cas els polítics diuen un 'No i punt' i donada la importància d'aquest no, per això han volgut adherir-se a la campanya.

El batle d'Alcúdia Antoni Mir ha agraït la presència de tots els batles dels 4 municipis interessats amb la campanya específica d'Alcúdia per lluitar en prevenció contra qualsevol agressió sexista. Ha parlat de desvincular les festes d'alcohol i sexe i que es tracta de fer festes amb respecte i dignitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris