algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Es prorroga la concessió de la ITV fins a l’adjudicació del contracte nou

15-04-2015

La Comissió Informativa del Consell ha aprovat una pròrroga de la concessió del servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Mallorca a l’empresa que ho gestiona, General de Servicios ITV SA.

La pròrroga entrarà en vigor el dia 12 de juny, un dia després que s’acabi el termini del contracte actual. Aquesta pròrroga es mantendrà fins a l’adjudicació del contracte nou.

Actualmental Departament de Territori i Infraestructures es treballa amb la redacció dels plecs del contracte que sortirà a licitació en breu. Durant la confecció dels plecs, han sorgit diferents contratemps com l’entrada en vigor de la nova Llei de contractació pública i del nou decret que marca més aspectes per inspeccionar.

Totes les novetats que s’han d’implantar a les inspeccions es posaran en marxa també al nou contracte. S’ha de tenir en compte que el decret dona un any per adaptar-s’hi. A més, es necessari adaptar la maquinària actual i ja s’ha previst en el concurs que sortirà a licitació. En qualsevol cas, tot el personal que treballa a la concessionària actual serà subrogat a la nova empresa. e

Pel que fa a la gestió del servei, es canvia el model actual. A partir del proper contracte, l’empresa només es farà càrrec de les inspeccions, mentre que el cobrament de la taxa i la cita prèvia la gestionarà el Consell. D’aquesta manera, evitarem que una empresa pugui fer negoci a costa de la ciutadania, amb uns beneficis anuals de fins a 5 milions d’euros

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris