nubes rotas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
12°

La UOB denuncia que el Govern «pren el pèl» als docents

14-05-2018

La Unió Obrera Balear (UOB), sectorial d'Ensenyament, denuncia que la Direcció General de Funció Pública, encapçalada per Pedro J. Jiménez Ramírez «ignora, discrimina i pren el pèl» als docents amb les ajudes del fons social.

El juliol de 2016 Funció Pública va crear un grup de treball amb els sindicats majoritaris per actualitzar i unificar els drets dels diferents sectors de l’Administració, però el va suprimir al cap d'un any i mig sense que hagués fet res. Segons va informar Educació, la Conselleria d'Hisenda només autoritza una revisió independent a cada sector per evitar les comparacions. El febrer passat la mesa sectorial d’Educació va acordar remetre a Funció Pública els apartats a modificar del decret docent i de llavors ençà només ha rebut el silenci per resposta.

«La voluntat demostrada pel Govern d'igualar els drets dels docents amb la resta de treballadors públics, actualitzar la normativa i recuperar retallades, per tant, és nul·la». Davant això, la UOB ha reclamat a Funció Publica que remeti l'esborrany del nou decret el més aviat possible per tractar-lo a la mesa sectorial d’Educació. 

Entre les peticions aprovades en mesa sectorial hi ha ajudes sanitàries per als interins, assegurances de vida, invalidesa i responsabilitat civil i patrimonial, ajudes per jubilació i guarderia, bestretes per a interins que cobreixen vacants, ajudes per a fills menors equivalents a les de Salut incloent adopcions, acolliment i fills menors que cobrin el salari mínim, i ajudes de residència i transport per als estudiants. Així mateix demanen que s'actualitzin les ajudes per atendre persones discapacitades i per a llibres i materials didàctics, modificacions referents a bestretes, ajudes per a estudis i altres de caràcter tècnic i la recuperació de les ajudes per orfandat i viduïtat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gent de fiar, fa dervers d'un any

Vaja, aquests no són el que anaven pels claustres demanant el vot i afirmant que ells no tindrien alliberats sindicals?
Al cap d'un parell de mesos ja en tenien. Són gent de fiar.

Valoración:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris