cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

Denuncien un militant feixista de Palma per un possible delicte d'odi

01-05-2018

Aquest dilluns es va presentar una denúncia contra Ramón Domingo Arnau, militant feixista i veí de Palma per un possible delicte d'odi.

El passat 13 d’abril, Ramón Domingo Arnau va publicar al seu perfil de Facebook una sèrie de fotografies d’immobles (entre elles, tres de l'habitatge de la persona denunciant i que ja havia rebut dos atacs) agrupades a un àlbum etiquetat com a «La zona roja de Palma 2018» i amb el text «Estas son las madrigueras donde se ocultan ARRAN, CDR, CUP, PODEMOS, ERC, MES. Zona revolucionaria Anarquista Independentista y Comunista».

Aquestes expressions, són considerades pel denunciant com a «indicis d’incitació a l’odi per raons ideològiques», que també assenyala a la denuncia «Sense obviar que assenyalen el meu domicili particular com a 'madriguera'; és a dir cau d’animals i, per tant, situant-me implícitament en la condició d’animal sense més raonament que la ideologia política».

La denuncia també recorda que «El titular del compte de Facebook des d’on es realitza aquesta publicació es mostra a la xarxa com una persona intolerant o, si més no simpatitzant amb les consignes i moviments que propugnen l'odi».

Cal destacar que Ramón Domingo Arnau apareix al seu perfil de Facebook en multitud de fotos exhibint armes orgullós i realitzant la variació de la salutació romana adoptada pel nazisme i coneguda com «salutació feixista».

No només això, també fa proclames d'incitació a l'odi contra l'Islam com «hasta la vista puto islamista», i «islamista, no iras con Ala,... iras alá- mierda untado engrasa de cerdo»

i altres d'exaltació del franquisme: «Franco no era un dictador. en 1967 tuvo el apoyo del 80% del censo español en el referendum de su ley orgánica (constitución) y a su muerte en 1975, el 82% lloró su pérdida (encuesta icsa gallup). te han engañado».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa dervers d'un any

Aquest bergant a vist masses pelis de Jak Sparrow i vol demostrar que és un pirate, i l'ùnic que demostra és que está ben pirat, donau-li una pastera i creurá que és "La Perla Negra" Deu meu quin "cromo".
I és ben vera que ni han més d'afora que dedins.

Valoración:0menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any

-En sap greu per els pobres "tauromacos" perqué això de barretxar l´imatge del noble animal que no te cap culpa amb l´imatge del áltre animal del "machete" no els hi deu fer cap gracia salvo que tinguin la mateixa mentalitat d´aquet bergant.

Valoración:6menosmas
Per Porca misèria!, fa dervers d'un any

Aquest senyor, té un problema gros.Sempre serà un fracassat!

Valoración:10menosmas
Per MartiBCN, fa dervers d'un any

És evident que és un delicte d´odi, ara és veura si a Espanya protegeixen el feixisme o no, de moment ja diu molt que la fiscalia no hagi actuat d´ofici.

Valoración:8menosmas
Per Vergonyos, fa dervers d'un any

Qualcú encara confia en que aquest tarat sigui detingut, jutjat i condemnat a presó per delictes d'odi?

Valoración:9menosmas
Per Catalunya Insular, fa dervers d'un any

Intel·lectual i gran pensador espanyol.

Nota: per què han de perdre el temps a pensar i tenir cura de llur estètica si tenen estat, policia, exèrcit i jutjats?

Valoración:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris