cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
15°

El president de Bankia desitja que el banc sigui «tan proper com ho va ser Sa Nostra»

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha assegurat que desitjaria que l'entitat bancària sigui «molt propera» a les Balears, «tant com ho va ser Sa Nostra, perquè és ara part vital de Bankia».

Així ho ha manifestat Goirigolzarri aquest dimecres durant la seva primera intervenció pública a les Illes després de produir-se la integració de BMN, en el 'II Fòrum El Económico’.

Durant la seva intervenció, l'economista i president de Bankia ha reafirmat el compromís de l'entitat financera «amb tots els agents balears» i ha assegurat creure «fermament» en el teixit empresarial de les Balears, així com «en les possibilitats de les Illes».

«Les Balears són un territori molt important per a nosaltres, no només perquè passa a ser part de la nostra història, de la història de la nova Bankia, sinó també per la seva enorme importància des del punt de vista de negoci», ha sostingut Goirigolzarri. A més, ha assegurat ser «molt conscient» que més de 390.000 residents a les Illes són clients de Bankia, que més de 23.000 empreses «confien» en ells i que tenen una quota de mercat a l'arxipèlag del 21%. «Tot això m'omple d'orgull, però també de responsabilitat», ha afegit l'economista enfront dels 400 assistents, principalment empresaris i representants de la societat balear, que han acudit a l'esdeveniment.

Integració BMN

Després de la integració de BMNGoirigolzarri ha explicat que a Bankia s'ha iniciat «una nova etapa, una etapa de creixement» que es basarà en el posicionament amb clients, la possibilitat de realitzar activitats com la promoció immobiliària i la pròpia fusió amb BMN. Referent a això, el director corporatiu de la Territorial de Bankia a les Balears, Antoni Serra, ha afirmat que «la nova Bankia és un projecte il·lusionant i ambiciós, amb un futur en comú, on es comparteixen una visió i uns objectius sobre la base d'uns principis i valors».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Personalment em sap greu per sa gent que fins ara hi feia feina. No m'agradaria estar en sa seua pell. Jo vaig tancar sa llibreta que hi tenia no fa gaire

Valoració:1menosmas
Per 2000, fa mes de 2 anys

Si son tan propers,que comencin a tornar-nos els nostres diners que el govern espanyol els hi ha regalat.

Valoració:5menosmas
Per Els meus doblers, són meus., fa mes de 2 anys

Jo ja no hi som!
Una carta que fiblava, que em cobrarien comissions per alenar, em decidí. Llavors, com que segur que no vaig ser l´únic que canvià de banc, n´arribà una altra dient que si mantenia els ingressos a Bankia, no em cobrarien comissions.
Un poc massa tard. Ja s´havien a donat a conèixer. Per cert, jo no havia triat està a aquest banc. Quan vaig començar a treballar vaig obrir un compte a Sa Nostra.
Ara estic jubilat. Han fet el que han volgut apropiant-se de clients que no eren seus. I sense demanar-los l´opinió. Només els deien que ara passaven a ser del nou banc.

Valoració:6menosmas
Per Cum laude, fa mes de 2 anys

Si el manteniment no me falla, 390.000 clients a Balears per 80€ pel manteniment de llibreta i 120 pel manteniment de la visa dona 78.000.000€, es a dir 13.026.000.000 milions de les antigues pessetes. Si ho haguessin de mantenir pedalejant encara, pero amb ordenadors es un atracament descarat.

Valoració:6menosmas
Per Mooooolt, fa mes de 2 anys

Son tan propers, que han llevat les sucursals dels pobles i de les barriades.
No en l'aspecte físic, son propers

Valoració:6menosmas
Per Aixi qualsevol, fa mes de 2 anys

Molt proper. De moment entre comissions i visa m' han fotut doscents (200) euros enguany. Millor que es fagin mes enfora.

Valoració:9menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

idò comença per posar en català els caixers¡¡¡¡¡¡ obvi...no?????

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris