cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
28°

Biel Company: «Jo no compr rosa per Sant Jordi, no és una cosa nostra mallorquina»

23-04-2018

Diversos representants del PP de les Balears han realitzat la tradicional passejada de Sant Jordi pels carrers de Palma. El seu president, Biel Company, ha atès els micròfons de la ràdio Ona Mediterrània. A la pregunta sobre si havia pensat comprar alguna rosa, el líder del Partit Popular ha afirmat: «Jo no compr rosa per Sant Jordi, crec que això no és una cosa nostra mallorquina, i, per tant, no en compr». El president del PP balear ha afegit que està d'acord amb els que volen comprar «capullos, roses i el que faci falta, però jo no ho tenc per tradició».

El groc i Las Palmas

Quan ha estat demanat sobre la polèmica arran de la prohibició de símbols grocs al final del partit de Copa del Rei entre Barça i Sevilla, Company ha respost que «L'equip de futbol de Las Palmas també ha baixat, el qual no sé si és degut al govern d'Espanya que l'ha fet baixar». A més, el líder del PP ha afirmat que «no crec en cap persecució, crec en complir les normes que hi ha».

Pa lo bueno y pa lo malo

Seguint amb les explicacions sobre les darreres prohibicions de l'ús del color groc, Biel Company ha destacat que «estam en un Estat de dret pa lo bueno y pa lo malo, per tant, has de complir les normes». El president del PP balear s'ha justificat recordant que «hi ha gent que no fa el que ha de fer segons les normes de l'Estat de dret que ens dóna llibertat i democràcia, i quan no les compleixen diuen que els hi persegueixen». Com a conclusió, Company ha lamentat que «s'està perdent massa el seny i anem cap a un llibertinatge massa clar en alguns casos».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Don Vito, fa dervers d'un any

La cosa nostra mallorquina és el PP. Tothom ho sap.

Valoración:11menosmas
Per Tivasdan, fa dervers d'un any

Per a aquest que no et deixin dur la camiseta del color que tu vols, és llibertat. I segurament també te deuen prohibir que vesteixin com vulguis "pel teu bé".

Valoración:10menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

El que no es mallorquina es aquesta curtor que gasta aquest tal Company. O es importada-dictada del PP des de la metropoli madrilenya? El rock es mallorquí? i l'opera ho és? l'hamburguesa del Mac també? Quin provincianisme més d'esperdenya!!. Així es com ens volen allà, a 600 metres d'alçada.

Valoración:35menosmas
Per pere, fa dervers d'un any

El que és molt mallorquí és agredir menors d'edat pel carrer.

Valoración:24menosmas
Per Dale cebollas, fa dervers d'un any

Tampoc compra llibres en Català perque no son coses mallorquines. Els compra en Castellà, que en el món gonella, es el el no va més de la mallorquinitat (escriure i llegir només en Castellà)

Valoración:32menosmas
Per Cotufa, fa dervers d'un any

Ai Bieló, Bielo, ja està ben arrreglat es PP amb tu!

Valoración:28menosmas
Per Colobra, fa dervers d'un any

A fet una "espantá" per quedar com un home... foraster.

Valoración:25menosmas
Per Premi, fa dervers d'un any

Í de les corrides de bous què en dius?

Valoración:35menosmas
Per "Castella mos roba", fa dervers d'un any

Las cocas mallorquinas són similars a las "pizze".
A més la pisa no necessita cambiar-li el nom per "pizza".
Ja existia el nom pisa abans que el canviàssin per "pizza".

Valoración:6menosmas
Per Cucala, fa dervers d'un any

De cada dia el trob més colló. La majoria de llibres tampoc son d'autors mallorquins. Probablement ell només llegeix en castellà. Si llegeix!

Valoración:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris