nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

EUIB es reuneix amb el nou president de l'Obra Cultural Balear per intentar establir vies de col·laboració

El coordinador general d'Esquerra Unida a les Balears (EUIB), Juanjo Martínez, es va reunir el dijous 5 d'abril amb el nou president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Josep de Luis, amb l'objectiu de «facilitar-li la seva recent elecció com a president de l'entitat», així com per establir vies de treball i col·laboració.

Segons ha afirmat la formació, en la reunió es va parlar sobre diversos assumptes, com són «la falta de democràcia a l'Estat espanyol» i «la preocupació compartida de l'OCB i EUIB que suposa això».

Encara que De Luis va deixar clar que les relacions amb els partits polítics serien cordials i de col·laboració, va recordar que una entitat com l'OCB «no es pot decantar per cap partit especialment». Per això, des d'EUIB es va oferir ajuda i col·laboració en totes les línies de treball que siguin necessàries en les diferents institucions.

Així mateix, Martínez va aprofitar l'ocasió per anunciar que s'està preparant una Proposició No de Llei (PNL) que es presentarà al Congrés dels Diputats des de diferents federacions d'Esquerra Unida, com són: les Balears, Catalunya, el País Valencià, País Basc i Galícia i que tractarà sobre la sobirania i el respecte a «les diferents nacions de l'Estat espanyol».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris