nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El Govern inclou els 'play off' en les subvencions per a equips esportius en competicions estatals

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha inclòs una modificació en la convocatòria de subvencions per a equips de les Balears d'esports individuals i col·lectius que participin en competicions a nivell de l'Estat espanyol en aquesta temporada 2017-2018 per incloure els 'play off'.

Segons han explicat des d'aquest departament del Govern, s'inclouran com a novetat els 'play off' per l'ascens i els 'play off' per la classificació final i les fases finals de lliga perquè puguin tenir les mateixes condicions que la lliga regular.

Les fases finals (les eliminatòries per l'ascens i les eliminatòries per la classificació final) es desenvolupen en la part final de la temporada, entre maig i juny de cada any, per la qual cosa els equips de les Balears encara no s'havien classificat per disputar-les en el termini de presentació de les sol·licituds d'ajuda de la convocatòria.

Amb aquesta modificació, que es publica aquest dimarts 3 d'abril del 2018 en el Butlletí Oficial de les Balears (BOIB), s'estableix un nou termini per presentar sol·licituds. D'aquesta manera, si per a la fase ordinària de la lliga o competició el darrer dia per presentar-les era dia 6 de març, per a la fase de 'play off' per a la classificació final i per la 'play off' d'ascens el nou termini és fins al dia 15 de maig del 2018.

La convocatòria, publicada en el BOIB el 10 de febrer de 2018, té un import de 800.000 euros, valorats per un sistema de mòduls de desplaçaments i manutenció, d'un import total destinat als equips d'1,3 milions a repartir entre diferents línies. Suposa un augment de 700.000 euros respecte de la legislatura anterior.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris