cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
27°

[VÍDEO] Panada mental a la Catedral de Palma: «Pensava que això era Espanya»

02-04-2018

Aquests dies s'ha fet viral el vídeo d'una senyora que ha abandonat la missa a la Catedral de Palma en comprovar que el capellà parlava en català. De fet sembla que la senyora no té molt clar ni quin idioma és, ni on es troba i es fa una autèntica panada mental.

Primer diu que creia que era a Espanya, després que ha abandonat la missa perquè no era en espanyol, després afirma que s'entén tot, després es demana si és a Espanya o a Mèxic (oblidant que, segurament té moltes més possibilitats d'escoltar una missa en castellà a Mèxic, on només hi ha un idioma oficial, que a l'Estat espanyol on n'hi ha quatre)...

La panada mental no acaba aquí, després afirma que es troba a Canàries (?), mentre repeteix «creia que estava a Espanya». La protagonista del vídeo, que es defineix «sobretot espanyola» també es demana si quan la Família Reial espanyola vagi a la missa «també els parlaran en Déu?»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Salvador, fa dervers d'un any

Desde que escuché una misa en catalán, dejé de ir a la iglesia y, desde luego, dejé de confesarme.

Valoración:-2menosmas
Per Ferran, fa dervers d'un any

Crec que els comentaris d'una analfabeta de
Granada no haurien d'ocupar cap espai televisiu.

Hi ha molta gent a l'Estat espanyol que no sap que a les Illes parlem en català. Fins i tot, molts es pensen que el català no és una llengua, sinó un dialecte del castellà!!!.

El problema lingüístic i la falta de respecte de molts castellanoparlants no només es produeix aquí. He vist escenes a l'estranger en què peninsulars se'n reien i volien ridulitzar a un cambrer italià negant-se a entendre'l i exigint que els parlés en castellà. Mentre, nosaltres i uns clients catalans, fins i tot ens enforçaven per parlar italià.

El problema no és ja només lingüístic, sinó de mala educació. En el seu món de fantasia, molts es pensen que Espanya no només és un imperi, sinó el centre de l'Univers.

I això va a més.....

Valoración:11menosmas
Per Catalunya Insular, fa dervers d'un any

Un clar exemple d'adoctrinament espanyolista, altrament dit de catalanofòbia patològica.

Valoración:18menosmas
Per el poble mana, fa dervers d'un any

Sra, tranquila que no la denunciarem per catalanofobia, mmm¿i perque ningú protestave quan feien la missa en llatí i no enteníen un rave ?.

Valoración:19menosmas
Per A, fa dervers d'un any

A jo m'emociona quan diu que pareix que som a Mèxic, on justament només ténen l' Espanyol com a llengua oficial.
Però com que diu ella mateixa és tan inculta, que probablement hagi prés el cor de la Catedral per una colla
de mariaxis.

Valoración:15menosmas
Per Tivasdan, fa dervers d'un any

Pensar no és saber. Se veu que aquesta dona "pensa" , però de saber, sap més aviat poc.

Valoración:22menosmas
Per No hi fa cap falta, fa dervers d'un any

Ja no hi hauria d´haver entrat!
De despistats, per tot arreu n´hi ha.
Deu ser descendent d´en Colon que en lloc d´anar a les Indies anà a parar a Amèrica!

Ja, ja...

Valoración:16menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any

Es veu que per aquesta dona es mallorquins no som espanyols perque si es mallorquí no és espanyol deu ser que es mallorquins tampoc no ho som, espanyols. O no???

Valoración:18menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any

haaaaaaaaaaahaaaaahaaaaaaaiiii, hiiiihiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, diu ella, "se comen la palabra" "yo de Graná" eto que é".
"Pensaba que eto era Epaña" la confirmació que aixó no és Espanya, teng bastant relació amb Granada i els granaïnos, he fet feine amb ells, me cauen bé, peró son metralletas dialècticas, entre lo rapit que xerran, lo que se mengen, i les paraules que s'inventen és massa.
Exemple ," la paere, é un azartatapia, la mia motillo,éto é como meneala i no echá gota, difruté como un guarro en un campo arfarfa, son simpàtics en general, peró "monten cada pollo" parlant que si no saps el còdig no n'agafas la mitad, ¡viva Graná, cazi ná ! allá és Espanya,aquí ?? pareix que no, ¿teniu dubtes? jo no.
Salut i república.

Valoración:24menosmas
Per "Castella mos roba", fa dervers d'un any

No se li ha preguntat si aprengué anglès.

Valoración:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris