cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 26°
30°

El PP de Menorca diu que el Govern només pensa en «imposar el català»

El PP de Menorca diu que el Govern només pensa en «imposar el català» a la Sanitat.

31-03-2018 | dBalears/Arxiu

La presidenta del PP de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha demanat a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, que pressioni a la presidenta del Govern, Francina Armengol, perquè retiri el decret del català a la sanitat aprovat recentment i les conseqüències de la qual «ja hem començat a pagar».

«Com a presidenta del PP menorquí tinc la responsabilitat i obligació de denunciar la inactivitat, la falta de comprensió i passotisme del govern tripartit del Consell Insular de Menorca davant el decret del català en la sanitat pública», ha assenyalat.

Sugrañes ha assegurat que el decret del català «no ajuda a fidelitzar als metges que ja tenim ni a atreure'n de nous». «Els fets demostren que des que va començar el conflicte, el Mateu Orfila ja ha perdut a tres especialistes, un anestesista, una psiquiatra i una ginecòloga. Els sindicats han advertit que els mèdics exiliats acabaran superant la desena», ha afegit.

«La imposició del català demostra que els partits que estan al govern només estan per imposar, per prohibir, per dir no sense escoltar en lloc de per solucionar conflictes i problemes que poden aveïnar-se, per donar veu i escoltar i atendre a tots els ciutadans, per rebre'ls a tots sense excloure a ningú», ha conclòs la presidenta.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estel, fa dervers d'un any

La llengua catalana molesta tant als peperos i als de Ciudadanos, perque forma part de les arrels del nostre poble. I com que ells volen arrassar amb tot el que no sigui castella, el Català els fa molta nosa.
Però no se conformarien, eliminant la llengua, llavors esborratien la Història ( bé, ja ho fan), la Música i tot tipus de manifestació cultural del nostre poble.

Valoración:0menosmas
Per manoletin, fa dervers d'un any

Han descubierto América...

Valoración:-1menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

I el PP només en intoxicar amb mentidotes i malversar dobblers públics en salvar els desastres dels seus amiguets (autopistes radials, tunels, emmagatzaments de gas , bancs ) mentre es menja el fons de pensions. L'anticatalanisme visceral del PP serveix per tapar tot això i més, pero no parlar de les mangarrufes intervencionistes a la justicia... etc etc etc. Vivan las caenas!! Spain and PP is a real fucking pain!!

Valoración:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

El PP només pensa en humiliar es dèbils, es catalanoparlants entre aquestos

Valoración:5menosmas
Per Catalunya Insular, fa dervers d'un any

La llengua constituent o pròpia d'un territori nacional no s'imposa mai en el territori que l'ha vist néixer. Només les llengües que acompanyen els imperis s'imposen en els territoris ocupats. Que jo sàpiga, el català no s'imposa pas a les Castelles, oi? Si el castellà no s'imposa a Burgos, Madrid o Sevilla, el català tampoc no s'imposa a Perpinyà, Reus, Maó o Elx...CATALÀ I OCCITÀ, ÚNIQUES LLENGÜES OFICIALS DELS NOSTRES TERRITORIS. FORA LES LLENGÜES DELS OCUPANTS.

Valoración:5menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any

S'únic idioma imposat arreu de ses illes Balears (i de tot s'estat) és es castellà: l'imposa sa constitució i també l'imposen sa gent de sa unió europea que vulgui anar a ses oposicions de sanitat que haurà de demostrar que té es requisit de coneixement des castellà.
Per altra banda com pot esser mai que un idioma sigui imposat en el seu propi territori??? S'estatut dse ses illes Balears diu quina n'és sa llengua pròpia, No ho saben es del PP???

Valoración:3menosmas
Per Vergonya, fa dervers d'un any

I el PP només pensa en robar, mentir, calumniar
i fer embulls.

Valoración:5menosmas
Per Bajoan, fa dervers d'un any

El PP només pensa a exterminar-lo.

Valoración:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris