cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
29°

El GOB denuncia l'arrasament de les voreres del bosc de Bellver

23-03-2018

El bosc de Bellver és un espai forestal molt important per a Palma, un vertader pulmó aferrat a la ciutat i un espai amb una important biodiversitat. Es tracta d'una garriga coberta de pinar, on hi trobam una bona representació de moltes espècies de flora, i entre elles diverses orquídies mediterrànies.

Aquests dies l'Ajuntament de Palma està procedint a l'eliminació de la vegetació de les voreres, «entenem que per eliminar càrrega forestal en prevenció de possibles incendis». «Aquest control de les voreres es pot realitzar amb diversos graus d'intensitat, i en aquest cas entenem que s'està efectuant de forma excessiva, arrasant completament la vegetació», expliquen des del GOB.

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha manifestat que considera que el tractament d'aquesta massa forestal «ha de ser més respectuós, tant pel que fa a la conservació de la biodiversitat com quant al gaudi que els ciutadans poden fer de la flora present, que en aquests moments de l'any es troba en el seu moment més espectacular».

«Instam l'Ajuntament de Palma a considerar uns protocols de control de la vegetació més respectuosos, tenint en compte que Bellver no és un jardí ni un parc, és un bosc», han sentenciat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris