cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 27°
29°

Anuncien mobilitzacions «contra el desmantellament de Correos»

10-12-2003

CCOO, UGT, CSIF i Sindicato Libre -organitzacions que sumen el 85% de la representació dels treballadors de Correos-, han anunciat mobilitzacions a la primavera contra «el desmantellament» d'aquesta empresa pública i han avisat que no descarten «la vaga general».

En un comunicat, han denunciat la retallada de dos terços en el finançament del Servei Postal Universal el 2017 - «reduït a la irrisòria quantitat de 57 milions d'euros» -, el bloqueig per part del Govern del Pla Estratègic, la destrucció de 15.000 llocs de treball des de 2008, aproximadament uns 200 a les Balears, i la implantació d'«un model d'ocupació precària».

Davant la manca de resposta a les demandes i propostes sindicals tant del Govern, com de SEPI -de qui depèn Correos-, davant la previsible pèrdua de 30.000 llocs de treball a tot l'Estat a mig termini, els quatre sindicats han avançat un calendari de mobilitzacions que s'iniciarà al maig i que serà gradual i creixent en el temps.

D'aquesta manera, han remarcat que no descarten la vaga general si no es dóna resposta a l'exigència de mesures «per a garantir la continuïtat de la major empresa del sector postal públic».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa dervers d'un any

Els carters durant dècades se han tirat pedres a la seva teulada.

Res de fer vaga, i no han de seguir els consells dels sindicats, tot lo contrari fer la feina així com toca.

Més de la meitat de la correspondència no se entrega degudament.

Els carters tenen una arma, tota correspondència que estigui mal cumplimentada se ha de tornar.

No costa res a cada carta que no se pot depositar a la bústia, sigui per el motiu que sigui, posar:

"Return to Sender",
"Devolver al remitente".

Si el remitent no se entem, ja que no sap si las cartas se entregan ja que no li tornan las cartas no pot actualitzar els fitxers.

Valoración:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris