cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

«L’actitud del PP posa en perill un acord perquè Menorca cobri els 8,5 milions que li deu el Govern»

06-03-2018

El diputat i portaveu de Més per Menorca, Nel Martí, ha considerat una «actitud irresponsable del Partit Popular que per interessos partidistes es posi en perill recursos que corresponen als menorquins». Així ho ha assenyalat aquest dimarts el diputat després d'haver criticat que el PP no ha acceptat aquest dimarts les esmenes de Més per Menorca per incorporar l’acord del Consell Insular de Menorca sobre el sistema de liquidació de les bestretes.

En aquest sentit, Més per Menorca proposava un sistema per pagar les bestretes que havia estat aprovat pel Consell de Menorca per unanimitat. Martí també ha recordat que «les bestretes o aportacions addicionals que el Govern de les Illes Balears reclama al Consell Insular de Menorca posen en evidència els aspectes més negatius del sistema de finançament dels consells insulars aprovat per llei pel PP durant la passada legislatura».

Per a Martí «la llei de finançament del 2014 agafa com any base l’any 2012, sense correccions ni actualitzacions». És a dir, que per a definir el nou sistema de finançament per als consells insulars es parteix d’un any dolent per als consells, i per a Menorca, quant a finançament; segons han apuntat

Per al coordinador de MÉS per Menorca, les bestretes han destapat els greus dèficits i perjudicis de la Llei del PP per a Menorca, que obligarà a fer una revisió profunda de la norma que eviti que aquests perjudicis es perllonguin amb el temps i afectin específicament Menorca. Tot i així, Martí considera que «el Consell de Menorca ha de seguir negociant amb força amb el Govern de les Illes Balears la liquidació de les bestretes per evitar que perjudiqui els menorquins».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris