algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Josep de Luis, nou president de l'Obra Cultural Balear

Josep de Luis ha estat elegit nou president de l'Obra Cultural Balear. La nova junta directiva ha comptat amb el suport de nombrosos socis que s'han congregat aquest dimecres a la seu de Can Alcover, a Palma, per a votar a l'assemblea extraordinària. 

La participació a les eleccions ha estat de 225 persones, més elevada que en en els comicis passats. Dels vots, 146 han donat suport al total de la candidatura, 'Engrandim OCB', i 66 a diversos membres de la mateixa. Per tant, l'advocat inquer s'encarregarà de dirigir l'entitat fins el 2022.

Objectius: enfortir la xarxa territorial i recuperar el lideratge de la societat civil

Tant De Luis com Cati Eva Canyelles, la nova vicepresidenta, han dirigit unes paraules als assistents per a posar en valor, en primer lloc, la feina feta per la junta que s'acomiada (presidida per Jaume Mateu) i, per transmetre, en segon terme, la il·lusió amb la qual la nova direcció de l'entitat començarà a fer feina a partir d'ara.

Segons De Luis, els objectius prioritaris de la nova etapa que ara s'enceta són «enfortir la xarxa territorial» i «recuperar el lideratge de la societat civil en l'àmbit de la llengua, la cultura i el país».

La resta de membres de la junta que ara s'estrena són: Pepi González, Jaume Fiol, Aina Vida, Antoni Llabrés, Caterina Soler, Joan Mir, Antoni Riera, Catalina Siquier, Mateu Català, Miquel Àngel Grimalt, Miquel Amengual, Maria Antonia Ferrer, i Mahecor Mbengue.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per josep, fa mes de 2 anys

...una pregunta el nom de CATALINA amb catala standar o amb catala de les illes lo correcte es CATALINA o Caterina? Moltes de cracies!

Valoració:0menosmas
Per Jesus, fa mes de 3 anys

Perdona, Emigrante, no havia entès el teu comentari. Si, realment penós. Cada un és
pot dir com vulgui i més familiarment. La meva dona és mallorquina i Catalina. Familiarment Cati. Qui es creu amb el dret de donar carnets de catalanitat o mallorquinista a partir de l'apelació familiar de qualsevol altre. Quina falta de respecte. Atenció! "Poc ens podem fiar" ... Qui? Els purs de sang? Els mallorquins de veritat? Bufffff quin tufo més feixista.....

Valoració:0menosmas
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

Obsérvese el comentario del amigo/a Joanet:

"Cati' no és nom català. Si la vicepresidenta no té el nom en català, poc ens en podem fiar."

Creo que habría que pedir ya mismo, la dimisión de esta vicepresidenta de la OC BALEAR por no tener nombre catalán.

Valoració:-3menosmas
Per Trist, fa mes de 3 anys

Què trist que l'OCB hagi acabat d'aquesta manera. Quin desprestigi per la feina de tanta gent i de tants d'anys.

Valoració:-3menosmas
Per Joanet, fa mes de 3 anys

'Cati' no és nom català. Si la vicepresidenta no té el nom en català, poc ens en podem fiar. Si es diu Catalina, col.loquialment pot ser 'Lina', però no 'Cati'.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris