nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

[VÍDEO] Arran assenyala «aquells que ens volen destruir com a poble» pel 31D

Amb motiu de la Diada de Mallorca, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista Arran ha dut a terme una acció per tal de «plantar cara als responsables de la misèria que patim, aquells que ens volen destruir com a poble».

Han acompanyat el vídeo amb la frase: «Des dels carrers de Mallorca, rebels i desobedients, construïm els Països Catalans!»

Arran

És una organització formada per centenars de militants organitzats al voltant de 60 nuclis locals disseminats al llarg de 36 comarques d’arreu del país, fet que els converteix en l’organització juvenil independentista més gran i forta dels Països Catalans.

Des d’Arran fan feina per construir un futur digne per al jovent. «Per aconseguir-ho organitzem la nostra lluita al voltant de tres eixos principals que ens han de permetre construir una societat lliure de tota opressió explotació:

  • Independència dels Països Catalans per defensar-nos dels atacs dels Estats Espanyol i Francès que des de fa més de tres-cents anys intenten esborrar la identitat del nostre poble. Treballem per la nostra emancipació nacional per així construir un país al servei del poble treballador català.
  • Acabar amb el sistema capitalista i la seva injustícia mundial; per això apostem per la construcció del socialisme, el qual ens ha de conduir a una societat sense classes ni opressions de cap tipus.
  • Lluita feminista contra l’opressió personal i col·lectiva que suposa per a totes les persones el sistema patriarcal basat en el domini de l’home sobre la dona i dels valors preconcebuts com a masculins per sobre de tots els altres, així com la discriminació per opció sexual o model de vida.
    També considerem com a pròpies la lluita ecologista, per un habitatge i treball dignes, la lluita antifeixista, per l’educació pública i popular, l’antiracisme i la solidaritat internacionalista».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa mes de 2 anys

Soc independentiste però mai cremaria una bandera ni espanyola ni de cap altra mena, ni tampoc llençaria ous a cap seu de cap partit, crec que si no respetem als altres com podem demanar que ells ens respetin a nosaltres?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris