cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
14°

Apesteguia: «És important que el servei de l’ITV no estigui en mans privades»

El Conseller de MÉS ha defensat al ple d’aquest dilluns la necessitat de tenir una ITV pública, ja que en paraules d'Apesteguia «des de MÉS creim en la no liberalització del servei. És important que la ITV no estigui en mans privades, ja que volem garantir que els cotxos que circulen per l'illa estiguin en bon estat».

Apesteguia ha estat crític amb Ciutadanos a la seva intervenció, ja que ha dit que «s'han llevat la careta de partit de dretes», amb la defensa que han fet al ple de la gestió liberalitzada de la ITV. «Nosaltres apostam per la gestió pública del servei, ja que és la millor manera de gestionar i ofereix moltes garanties. No ha de ser un servei amb competència, ja que la seguretat viaria no pot ser un negoci en mans privades», ha explicat el representant de MÉS.

La internalització i la gestió pública té beneficis importants per a la gent de l'illa com, per exemple, la disminució de taxes o la millora del servei. «Els doblers que ara guanya l'empresa, amb un model de gestió publica, aniran als ciutadans per millorar preus, per exemple».

Apesteguia també ha criticat durament al govern de Madrid, ja que l'ha acusat d'una «ingerència vergonyosa que impedeix el projecte que teníem plantejat en un principi. De totes maneres, hem cercat una solució i hem acomplit amb el nostre compromís». El conseller insular també ha fet una crida al consens polític amb els altres grups vers aquest tema, que és «bo per a la majoria de mallorquins i mallorquines, que rebran un benefici directe de la gestió pública de la ITV».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I així evitem que el fet de tenir matrícula PM sig, fa mes de 2 anys

I així evitem que el fet de tenir matrícula PM sigui falta greu! Quina vergonya i presa de pèl que m'hàgin tirat l'ITV desprès de 27 anys de les plaques de matrícula PM legals es tornin il·legals i supossin una falta greu! Una branca més de la corrupció que invaeix les nostres institucions de la ma d'empreses privades. Quina merda de sistema hem permitit!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris