nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

L’ASM apedaça la paradeta i torna al carrer de Sant Miquel

L’ASM apedaça la paradeta i torna al carrer de Sant Miquel.

ASM/Facebook

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha apedaçat aquest dissabte la seva paradeta, rompuda la setmana pasada durant la manifestació dels espanyolistes, i ha tornat al seu lloc al carrer de Sant Miquel. «Amb seqüeles de l'atac feixista, però ja tenim muntada la taula informativa un dissabte més», ha explicat l’entitat a través del seu Facebook.  

«La gent de L'ASM tenim la seguretat que allò que més importa és la nostra voluntat d'anar fent país. D'explicar a la gent que s'acosta a nosaltres el tractament gairebé colonial que ens dona l'Estat espanyol que, a la vegada que ens regateja inversions (enguany més que mai), menynsprea la nostra cultura i la nostra llengua», ha assegurat l’entitat.

Estat hostil

«En poques paraules, un Estat que és obertament hostil a la nostra terra i que ens veu com a subdtits que ocupen un territori que els dóna recursos per fondre en altres territoris i en les seves dèries imperialistes. Tothom té la porta oberta a la parada. Vos hi esperam», ha afegit l’ASM.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Jo damunt aquest tema no vull discutir amb ningú. És inútil raonar amb gent sense arguments. Només els dic, voleu parlar, doncs posau els números damunt la taula. PIB, IPC, GINI, PISA, REB......

Valoració:0menosmas
Per Pesat!, fa mes de 3 anys

Ara,al mallorquin, li ha pegat per escriure sobre la família Pujol, que en tot cas, hauria robat als catalans.
Quin individu més maleducat!

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

An es mallorquins s'estat mos roba i es Pujols no mos han robat ni un cèntim.

Valoració:-2menosmas
Per boixus, fa mes de 3 anys

Quan es diu que "Madrid ens roba" es pretèn denunciar que hi ha una descompensació injusta i descarada entre la recaptació impositiva a les Balears per part de l'Estat i el que es retorna en forma de inversió i dotació pressupostària estatal. Crec que és un eslògan agressiu, però efectiu i clar.

Quant a la inconcreció que denuncia Idò, barreja pomes amb peres. El que facin els xorissos d'aquí i d'allà ens afecta a tots, però mesclar el nostre injust finançament amb els fraus i robatoris que han perpetrat uns quants, como ara en Jaume Matas o la Munar (per ser més concrets, eh Idò?!) és manipular i fer demagògia. Molta hipocresia, idò.

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Per Idò: Si dividim 2.000 entre 8 dona 250, per tant, si dèiem els Pujol també mos roben hi hauríem d'afegir però 250 vegades més poc que no els Botín.

Valoració:4menosmas
Per Idò, fa mes de 3 anys

Hi ha una manca de concrecció quan es diu allò de "Madrid ens roba". Sempre s'olviden d'afegir: "els Pujol també ens roben".

Valoració:-20menosmas
Per En resum, fa mes de 3 anys

A Mallorca, La guerra de l'unionisme en contra de l'independentisme, s'ha convertit en un atac dels forasters que no s'adapten amb la inestimable col.laboració dels franquistes autòctons, en contra dels mallorquins i la cultura i llengua nostres.

Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris