nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Els projectes Trustin, Clínica Humana i Down Hostel, guanyadors dels I Premis Cercle

El Cercle d'Economia de Mallorca va entregar el dijous 20 de juliol, a l'hotel Valparaíso de Palma, els seus premis a les Idees Innovadores. Els guardonats, que han rebut 1.000 euros per categoria, han estat els projectes Trustin, Clínica Humana i Down Hostel.

El projecte Trustin, que consisteix en una aplicació mòbil que posa en contacte llogaters i llogataires, ha estat el guanyador de la primera categoria dirigida a millorar la competitivitat balear.

Per la seva part, els guardonats per la segona categoria a les idees que millorin la vida de les persones amb discapacitat, han estat la Clínica Humana que ofereix atenció sanitària a domicili, i Down Hostel, que proposa la integració de les persones amb síndrome de down a la feina d'hostaleria.

Reforma del sistema

El president del Cercle d'Economia de Mallorca, Andreu Rotger, ha destacat el consens assolit davant la necessitat d'un nou Règim Especial per les Illes Balears (REIB) i la reforma del sistema de finançament impulsat per la Plataforma cívica que lidera, fent al·lusió a l'illa de Dragonera, «convertida en símbol d'una reivindicació considerada inicialment per bona part de la societat com una quimera innocent que esdevé un llegat històric».

A més, a principis de gener el Parlament de les Illes Balears aprovà la proposta del Cercle d'Economia de Mallorca relativa a la implantació d'un sistema més ecològic i eficient en les aproximacions dels avions a l'Aeroport de Son Sant Joan que es preveu es posarà en marxa durant l'any que ve.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris