algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'FBSTIB afirma que les Balears «necessiten duplicar el nombre de donacions de sang»

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha assegurat aquest dimarts que les Illes necessiten «duplicar el nombre de donacions de sang», ja que la comunitat «requereix de 1.000 unitats de sang per fer front a les seves necessitats».

L'FBSTIB ha explicat en un comunicat que les altes temperatures «frenen» les donacions, i a més s’ha de tenir en compte que «durant l’estiu la població augmenta, hi ha més accidents i moltes de les persones que donen amb regularitat es troben de vacances».

En l’actualitat, el Banc de Sang disposa de 468 unitats d’hematies i cada hospital manté una reserva mínima per atendre les intervencions previstes i primers moments d’urgència.

Per aquest motiu, la Fundació ha posat en marxa la campanya Operación Tipazo. Este verano salva vidas amb l’objectiu de recordar a la població la importància d’acudir a donar sang en aquesta època de l’any. «Durant l’estiu més de 3.000 persones necessitaran sang en operacions, tractaments de malalties greus, urgències i accidents», conclou la FBSTIB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris