muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

La UIB acull la Jornada sobre l'Impacte de les Plataformes d'Allotjament Turístic

134390

Aquest dijous, 22 de juny, a les 10 hores, tendrà lloc la inauguració de la Jornada sobre l'Impacte de les Plataformes d'Allotjament Turístic, que organitza el Departament de Dret Privat de la UIB, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Enterprise Europe Network i la Comissió Europea. Es farà a la sala d'actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, campus universitari, Palma.

L'allotjament privat i les estades turístiques en habitatges són un fenomen i una tendència que han afectat moltes ciutats i destinacions turístiques. L'important paper de les plataformes i de la comercialització en línia ha tengut un impacte que ha suposat un canvi en els esquemes i les regulacions que tradicionalment fonamentaven el sector turístic.

En aquesta jornada s'analitzarà aquest nou escenari i les seves implicacions econòmiques, legals i geogràfiques. A les Illes Balears aquest fenomen encara té més interès davant una imminent reforma de la legislació turística, per la qual cosa el diàleg entre els diversos afectats pot plantejar o resoldre reptes presents i futurs.

En el marc de la jornada es faran quatre taules rodones, que tractaran temes com ara l'impacte econòmic de les plataformes, els reptes legals de l'activitat de les plataformes d'allotjament, l'impacte social i territorial de les noves formes de turisme i el debat polític al voltant de les plataformes i l'allotjament col·laboratiu. A més, s'hi impartirà una conferència sobre el cas de Portugal.

Més informació i horaris

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris