algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Àlex Segura pren possessió com a nou director insular de Joventut

Àlex Segura ha pres possessió aquest dilluns com a nou director insular de Joventut amb l'objectiu que el Consell de Mallorca es prepari per assumir les competències que li seran transferides per part del Govern al gener de 2018.

Segons ha informat la institució en un comunicat, Segura és graduat en Història per la Universitat dels Illes Balears (UIB), i ha cursat un màster en Formació del Professorat. A nivell professional, ha exercit com a director de temps lliure, com a coordinador de projectes d'educació no formal i com a responsable de l'àrea de formació del Centre d'Estudis de l'Esplai. El nou director insular de Joventut, que té més de deu anys d'experiència dins del moviment associatiu juvenil, ha pres possessió davant el president del Consell, Miquel Ensenyat, i els consellers Joan Font, Jesús Jurado i Margalida Puigserver.

Competències

A més de les competències de joventut que transferirà al Govern, Segura assumirà les de coordinació dels serveis municipals que afecten l'àrea de joventut i oci per garantir una prestació integral i adequada a la totalitat del territori de cada illa.

Igualment, assistirà des dels punts de vista jurídic, econòmic, formatiu i tècnic en matèria de joventut i lleure els municipis; prestarà serveis públics en matèria de joventut i lleure de caràcter supramunicipal; i elaborarà, aprovarà i, si és el cas, modificarà el Pla insular de Joventut, mitjançant un procediment que garanteixi la participació.

La Direcció Insular de Joventut també serà l'encarregada d'elaborar i gestionar els programes i les accions juvenils d’àmbit insular; elaborar estudis i publicacions que siguin d’interès per al jovent en l’àmbit insular; fomentar i donar suport tècnic, econòmic i formatiu dels consells insulars de la Joventut; prestar suport al teixit associatiu juvenil insular com a forma prioritària de fomentar la participació del jovent, sense excloure altres formes de participació; establir programes i accions que facilitin l’autonomia personal del jovent i promoguin hàbits de vida saludables i actituds responsables, solidàries i de respecte a la diversitat; a més de qualsevol altra competència que els atribueixi una norma amb rang de llei o la normativa que desplegui aquesta.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernadet, fa mes de 3 anys

Un càrrec sense competències propies!!!! El que hem de veure de Miquel Ensenyat

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi., fa mes de 3 anys

Quien tiene un amigo, tiene un tesoro.
Claro que sí.

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 3 anys

Enhorabona.

Valoració:-2menosmas
Per yuan, fa mes de 3 anys

cadiretes, cadiretes....

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris