algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

El Govern autoritza la UIB a implantar el grau d'Odontologia per al pròxim curs

La Universitat dels Illes Balears (UIB) ha obtengut aquest divendres l'autorització per implantar en la seva oferta educativa el grau d'Odontologia per al curs 2017-18, una titulació universitària proposada per l'Escola Universitària d'Odontologia Adema. Així s'ha acordat al Consell de Govern d'aquesta setmana. Es tracta d'una titulació de 300 crèdits ECTS dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS.

L'Escola Universitària d'Odontologia Adema, adscrita a la UIB, serà la responsable d'impartir tots els crèdits, després que a l'octubre de 2015 el Consell de Govern autoritzàs l'adscripció d'aquesta escola a la Universitat per tal d'impartir aquests estudis oficials. Per la seva banda, el Consell d'Universitats, a través de la Comissió de Verificació de Plans d'Estudis, reunida al març de 2017, va verificar positivament el pla d'estudis del grau d'Odontologia.

El 28 de març de 2017, l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec) va emetre un informe favorable sobre el compliment de les exigències especials per als ensenyaments de l'àmbit de les ciències de la salut establertes legalment. El 6 d'abril de 2017, el Consell Social de la UIB, reunit en sessió ordinària, va aprovar emetre un informe favorable sobre la proposta d'implantació dels estudis del grau.

Aquesta titulació amplia l'oferta formativa d'estudis universitaris a les Balears en la branca de ciències de la salut, juntament amb Psicologia, Infermeria, Fisioteràpia i Medicina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris