nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Ensenyat presenta el projecte de Llei de camins que pretén «conservar i protegir el medi ambient»

El president del Consell, Miquel Ensenyat.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha presentat aquest dimecres el projecte de Llei de camins i Rutes d'interès excursionista als representants de diferents municipis de l'Illa. Ensenyat ha estat acompanyat per la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i de la consellera de Medi ambient, Sandra Espeja, a més dels directors insulars de Territori i Paisatge i Medi ambient, Miquel Vadell i José Manchado.

Per part dels Ajuntaments, han acudit a la cita batles i regidors dels municipis d'Andratx, Algaida, Bunyola, Banyalbufar, Calvià, Capdepera, Deià, Estellencs, Escorca, Montuïri, Pollença, Felanitx, Santanyí o Son Servera, entre altres.

Els directors insulars han exposat els detalls del projecte als municipis i aquests han pogut plantejar els dubtes que els genera el text legal. A més, des de la dinstitució s'ha animat als consistoris perquè facin aportacions a la norma.

El BOIB va publicar el 10 de juny l'acord del Consell que donava el vistiplau a l'esborrany, de manera que s'ha obert un període d'un mes d'exposició pública. Una vegada superats tots els tràmits, el projecte de llei es presentarà davant el Parlament perquè pugui ser presa en consideració.

El Consell impulsa aquesta la Llei de Camins Públics i Rutes d'Interès Excursionista, la primera per «conservar i protegir el medi ambient i oferir un marc jurídic que avali l'obertura dels camins públics de l'illa i la seva conservació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris