algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Augmenten les mesures de seguretat per a les festes de Sant Joan a Ciutadella

Festes de Sant Joan a Ciutadella.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha donat a conèixer aquest dimecres el nou dispositiu de serveis de seguretat que es duran a terme en el port de Ciutadella entre els dies 19 i 26 de juny amb motiu de les festes de Sant Joan.

Concretament, la Conselleria ha desplegat un sistema de seguretat extraordinari, i a la plantilla de Ports de Ciutadella, integrada per cinc persones, se suma la contractació de 368 hores de vigilància privada, 200 hores en el port exterior i 168 hores en el port interior. Per la seva banda, en el port exterior, farà vigilància les 24 hores, mentre que en el port interior, durant el dia el servei de vigilància ho realitzarà el personal de Ports i entre les 20.00 i les 08.00 hores hi haurà un dispositiu de dues persones de seguretat privada.

El conseller ha destacat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és aportar als passatgers més tranquil·litat i seguretat durant els desplaçaments en dates de més afluència com és el cas de Sant Joan. En aquest sentit, Pons ha destacat que la meitat de passatgers que es desplacen entre Mallorca i Menorca ho fan amb vaixell.

D'altra banda, Pons també ha destacat que durant la celebració de les festes s'incrementaran els serveis de neteja en 127 hores respecte dels de l'any 2016.

Així, per primera vegada durant els dies 22, 23 i 26 de juny hi haurà un doble torn de neteja de 07.00 a 20.00 hores, que arribarà a triplicar les hores que es fan en temporada alta. Així mateix, durant els dies 24 i 25 de juny es reforçarà el servei de neteja amb quatre torns diaris de 07.00 a 20.00 hores, i es cobrirà especialment la zona del Pla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris