nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

El GOB demana que es revisin els criteris d'adjudicació de l'Impost del Turisme Sostenible

134162

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha demanat aquest dimecres que es revisin els objectius i criteris d'adjudicació de l'Impost del Turisme Sostenible (ITS). En un comunicat, a més, han exigit un seguiment dels projectes 2016 i una revisió de la composició i funcions del comitè executiu i del Ple de la Comissió de l'Impost.

L'any passat, amb motiu del primer exercici de l'ITS, el GOB ja va censurar que els projectes finançats distaven de dirigir-se a rebaixar la càrrega ambiental del turisme a les Balears. A la pràctica, expliquen, varen servir per suplir la manca de finançament de la Conselleria de Medi Ambient, «en relació a dèficits de les infraestructures hidràuliques amb el pretext de la sequera, atès que el 50 % dels 30 milions d'euros del Pla Anual de 2016 es va dedicar a la millora de les infraestructures hidràuliques i del cicle de l'aigua».

Des del GOB han fet arribar un escrit de petició al vicepresident del Govern, Biel Barceló, com a president de la Comissió d'Impuls del Turisme Sostenible, perquè consideren que cal posar en valor l'Impost Turístic redefinint els seus objectius i la manera de adjudicar-los.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris