nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

STEI: «El professorat de la concertada ha de recuperar els seus drets»

STEI: «El professorat de la concertada ha de recuperar els seus drets».

El director general de Planificació, Ordenació i Centres ha convocat tots els representants sindicals i patronals de l'ensenyament concertat a una reunió de la mesa sectorial que tendrà lloc el pròxim dimecres dia 14. Dos dels temes que formen part de l'ordre del dia han suposat fins avui dia un «greuge comparatiu amb els companys de l'ensenyament públic», han assenyalat des de l'STEI.

El primer, han enumerat des de la Intersindical, «és la recuperació de la darrera part que tenim pendent de la paga extra del 2012 (un 37,5%), que a l'escola pública va esser abonada amb la nòmina de gener». «L'altre és el pagament del complement salarial en cas de baixa mèdica en el supòsit que aquesta tengui una durada de cinc dies o més (indistintament de quina sigui la causa de la baixa)», han informat.

En aquest sentit, han recordat que tant la «sostracció de la paga extra de nadal del 2012, com l'establiment del descompte salarial en cas de baixa són mesures que foren aprovades i aplicades el mateix dia a un sector i l'altre», mentre que la recuperació dels dos drets s'ha aplicat avui dia «només al sector de l'ensenyament públic», han lamentat.

STEI: «Una baixa llarga, a la concertada, pot suposar un descompte de 480 euros»

Per exemplificar-ho, des de l'STEI han assenyalat que una baixa llarga pot arribar a suposar un descompte de fins a 480 euros a la concertada, el temps que a la pública suposaria un descompte zero. Igualment, han recordat que presentaren diversos escrits tant a la Conselleria d'Hisenda com a la d'Educació i que també posaren en marxa una campanya a una plataforma digital, gràcies a la qual férem una primera entrega de signatures davant la Conselleria el passat 30 de març, «i hem seguit exigint a tots els fòrums l'equiparació en la recuperació de drets entre els dos sectors educatius», finalitzen.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Almanco els interins s'han presentat a unes oposicions i tots tenen la carrera acabada. No comparis, perque el sou d'awuests encufats, surt dels impostos de tots noltros i ja començaa estar cansats.

Valoració:-1menosmas
Per I els interins?, fa mes de 3 anys

I els interins de la pública, han superat cap prova convocada públicament? Hi ha interins que fa més de 30 anys que fan classe. I no han aprovat cap oposició. O no?
Que la conselleria pagui, que és un deure. Els professors de la comcertada ens mirarrem de guanyar la plaça cada dia, amb esforç, fent cursos, i cobrant meys que un interí sense oposicions guanyades.

Valoració:0menosmas
Per I les obligacions?, fa mes de 3 anys

També els alumnes, tenen el dret de tenir uns professors preparats, que hagin superat unes proves convocades públicament, enlloc d'uns enxufats per amiguisme.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris