algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Natalia Troya, Cristina Ballester, Paula Ginard i Jaume Alzamora prenen possessió de les noves direccions insulars

El Consell ha acollit aquest dilluns la presa de possessió dels directors insulars de Promoció Sociocultural, Jaume Alzamora; Hisenda, Pressupostos i Projectes, Cristina Ballester; Turisme, Paula Ginard; i Seguretat Viària i Activitats Classificades, Natalia Troya.

Segons han explicat des del Consell, Troya ha promès el càrrec nova creació i s'incorpora al departament de Territori i Infraestructures que encapçala Mercedes Garrido. La nova directora insular, Troya va deixar la batlia de Son Servera dissabte passat i, a partir d'ara, segueix a l'Ajuntament com a regidora d'Urbanisme i Personal. A més, ha exercit de cap de protocol de Presidència del Govern.

Ginard, fins ara directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, ha pres possessió del càrrec com a directora insular de Turisme i Ballester, fins ara directora insular d'Hisenda i Pressupostos, ha promès el càrrec de directora insular d'Hisenda, Pressupostos i Projectes. Les dues direccions insulars formen part del departament d'Economia i Hisenda.

Els canvis responen a una reorganització dels departaments per millorar l’eficiència

Per la seva banda, Alzamora, fins ara director insular de Participació ciutadana i Joventut, ha pres possessió del càrrec de director insular de Promoció Socioeconòmica. El càrrec s'insereix en el departament de Participació Ciutadana i Presidència. Les preses de possessió s'emmarquen en els canvis en l'organigrama anunciats pel president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, a principis de juny, i que responen a una reorganització dels departaments per assumir noves competències i millorar l'eficiència de la institució.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

Me parece lógico. Cuando un amigo necesita curro, se le busca y punto.
¿Dónde se ha visto un territorio sin un director insular de Actividades Clasificadas?.
Muchos ánimos a todos!.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris