algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

[VÍDEO] Un grup de nazis alemanys provoca incidents a s'Arenal

Els darrers estius, cada any, s'ha detectat la presència a Mallorca, concretament a s'Arenal, d'un grup de perillosos skin heads nazis.

Aquesta passat divendres, quan l'artista alemanya Mia Julia oferia un concert en el conegut Bierkönig de s'Arenal, un grup de joves amb una bandera neonazi la varen interrompre. El públic va respondre cridant 'nazis fora' i la cantant els va demanar que abandonassin el local.

No obstant això, la quinzena de nazis que van desplegar la Reichskriegsflagge, una bandera imperial de guerra utilitzada en temps del Tercer Reich, es negava a abandonar el local, per la qual cosa la seguretat del mateix va intentar convidar-los a partir. Davant la seva negativa, de nou amb el micro en mà, Mia Julia els va demanar que, «com ningú us vol aquí, partiu!».

Segons el diari alemany Bild, els neonazis, pertanyents al grup HFFH-Neonazis ('Hammerskins forever, forever Hammerskins'), varen arribar a cridar «fora els estrangers».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Això és el turisme de qualitat que tant mos han promès?
Tot aquesta xusma no hauria de poder entrar: no donen més que problemes.
Seria molt fàcil poder-ho controlar, ja que quasi tots arriben per avió ...

Valoració:4menosmas
Per Per això he de votar?, fa mes de 3 anys

Els qui es beneficien del turisme, es poden permetre d´anar-se´n de Mallorca. Però deixen la brutor als mallorquins. És una vergonya que no posin fre als abusos.
Quan hi ha les dretes, bé que canvien de pressa els que no els agrada. Quan hi ha les esquerres, dormen a la palla.

Valoració:7menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

I si aquesta gent veuen que se protegeix els monuments feixistes, que s'exibeixen banderes amb l'aguila i també de La Falange i que també, hi ha gent que invoca i crida liances a Franco sense que li diguin res, és normal que pensin que ells poden fer el mateix amb el Nazisme i amb Hitlet. No crec que els puguin multar, perque seria discriminació per raó de naixement, que és inconstitucional.

Valoració:5menosmas
Per Aquesta és la xusma de turisme que volem:, fa mes de 3 anys

Aquesta és la xusma de turisme que el càrtel hoteler vol per nosaltres venent-mos que això genera riquesa (obviament només per a ells, els hotelers). Basta ja d'aquesta imposició dels lobbies que parasiten la ciutadania només per a benefici propi, únicament dels hoteleres a costa de destruir el medi i saturar de xusma, cotxes de lloguer, i en suma turisme de quantitat i no de qualitat. El dia que millori només un poc la situació del Magrem, riurem tots amb l'esclat d'aquesta bombolla.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris