cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
10°

Fracassa la 'concentració' contra el català a Palma

27-05-2017

L'anticatalanisme ha sumat un nou fracàs estrepitós a la llarga llista de suposades mobilitzacions que moltes vegades no aconsegueixen arreplegar ni el número mínim necessari de participants com per ser considerades com a concentració.

VOX de Balears ha organitzat aquest dissabte matí una quedada davant el Consolat de la Mar que s'ha desenvolupat sota el lema 'Contra la imposició del català, balear sí, espanyol també'.

A la trobada hi han participat els membres del Círculo Balear, Fundación Jaume III, Associació Valoris a Balears, i «Acadèmi de sa llengo Baléà», juntament amb els membres de la junta directiva de VOX a Balears.
En total, 28 persones, entre les quals alguns menors d'edat. Durant l'acte, els assistents han cridat lemes com 'Somos i seremos mallorquines i españoles'.
L'acció tenia l'objectiu de «denunciar els dèficits democràtics i els riscos per a les llibertats i la convivència que comporta el Govern al costat de la nul·la oposició del PP de Balears», ha indicat VOX.

Finalment, un membre de VOX ha clausurat l'acte llegint la Declaració de Bellver, que apunta als «abusos del pancatalanisme» i demana «alçar la veu en defensa del bilingüisme espanyol-balear i de la convivència».

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Idò sí., fa dervers d'un any

Idò no era tant de fracàs, Marbosch, perquè l'any 1986, quan hi hagué a Mallorca diversos actes en el si del II Congrés Internacional de la Llengua Catalana, en un dels principals, no record bé si era el de clausura, hi hagué una manifestació anticatalanista a davant la porta principal de l'Auditòrium en la que hi participaren, si no ho vaig comptar malament, dotze persones i un ca. Si a la que tu comentes eren trenta-tres, això és un desastre!

Valoración:7menosmas
Per A si?, fa dervers d'un any

La.propera manifestació que sigui a Andalusia, per a protestar en contra del Flamenc.

Valoración:6menosmas
Per marbosch, fa dervers d'un any

Gran representació: eren 33!!!! i hem de comptar dos menors d'edat.

Valoración:7menosmas
Per Arruix!, fa dervers d'un any


O sigui que.protesten, a Mallorca, en contra del Mallorquí, i li dónem uns orígens postissos, així com una Història inventada.
Els haurien de'expulsar , a aquests hereus del Franquisme més ranci.

Valoración:6menosmas
Per Prats, fa dervers d'un any

Sempre m'ha encantat le gran defensa que fan del Mallorquí, però OH! escrit en castallà. Tot fa un tuf que toma de cul.

Valoración:7menosmas
Per Voxita, fa dervers d'un any

Jo vot per fer un club de petanca.

Valoración:3menosmas
Per Me compix, fa dervers d'un any

HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU!!!!!!!

Valoración:6menosmas
Per M, fa dervers d'un any

Orson:Ninguvs'en riura d voste si escriu. en Catala i fa alguna falta d'.ortografia. I si en hi ha que s'en riuen, ben poc valen.
Bona vetllada.

Valoración:7menosmas
Per Capità Moragues, fa dervers d'un any

Son un bosses tristes. En Korque plora pels cantons. Hahahahaha....

Valoración:15menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any

Encara sort que l'espanyol no s'imposa a la nostra nació!

Valoración:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris