nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El SOIB selecciona docents de les Balears per fer feina al Regne Unit

El SOIB selecciona docents de les Balears per fer feina al Regne Unit.

El Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB) està duent a terme un procés de preselecció per a docents que vulguin tenir una experiència de feina en col·legis públics i privats del Regne Unit. Segons ha informat la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través d'aquest procés l'agència Uteach ofereix llocs de personal docent en àrees com Matemàtiques, Física, Química, TIC, Biologia i ciències en general, filologia en llengües modernes per impartir classes de llengua castellana i francesa o de llengua castellana i alemanya, així com de docents de primària.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de maig i les entrevistes de preselecció es realitzaran el 8 de juny. Les persones interessades a treballar com a docents de primària i secundària a la regió sud-est del Regne Unit i voltants de Londres han de tenir una qualificació docent, sigui llicenciatura, diplomatura o grau més CAP o màster del professorat, o ben estar en condicions d'obtenir-ho en la data en què finalitzi el procés de selecció.

Els candidats han de tenir un nivell mínim d'anglès de B2 per ensenyar en secundària, i de C1 per a primària. Per a aquest procés no és necessari acreditar el nivell d'idioma amb un certificat oficial, ja que es podrà avaluar el nivell exigit durant les entrevistes.L'agència Uteach ofereix un contracte d'un o dos anys, amb possibilitat d'incorporació a la plantilla amb un contracte indefinit. A més, els docents rebran formació gratuïta per estar preparats per ensenyar des del seu primer dia de classe en el Regne Unit i tendran accés a una plataforma elearning. Així mateix, els candidats poden optar a les ajudes per a la mobilitat 'El teu treball Eures-FSE' que donen suport financer per incorporar-se a un lloc de treball o per desplaçar-se a una entrevista de treball, en aquest cas en el Regne Unit.

Les persones interessades hauran d'enviar un currículum en anglès a l'adreça de correu electrònic eures@soib.caib.es, amb còpia a spain@uteachrecruitment.com indicant en l'assumpte professors UK-Balears, abans del 31 de maig de 2017. El 8 de juny es durà a terme una sessió informativa amb un procés de preselecció en la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BAH!, fa mes de 3 anys

És més facil que parli i escrigui correctament l'Angles una persona amb el nivell C de Català que un que no el té.I ves a escamparcel teu odi als diaris gonelles, aqui no hi pintes res.

Valoració:2menosmas
Per Maruja, fa mes de 3 anys

Importantisim, nivell "C" de catala.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris