algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Rafel Crespí presenta el seu equip de govern i el seu programa

Amb el lema 'Renovació, Transparència i Participació', Rafel Crespí, catedràtic del departament d’Organització d’Empreses de la Universitat de les Illes Balears i candidat a rector, ha fet pública la composició del seu equip de govern, com també els diversos apartats del programa per a impulsar la UIB els quatre anys vinents.

El candidat a rector s’ha envoltat de cares noves per a assumir els nous reptes als quals s’enfronta la institució acadèmica. El seu equip de govern està integrat pel:

Pere M. Deyà (Catedràtic del Departament de Química) com a vicerector Primer i de Planificació; Carmen Fernández (Professora Titular d’Universitat del Departament de Dret Públic) com a Secretària General; Dolores Tirado (Professora Titular d’Universitat del Departament d’Economia Aplicada) com a vicerectora de Docència i Ordenació Acadèmica; Antoni Gomila (Catedràtic del Departament de Psicologia) com a vicerector de Professorat i Política Científica; Claudio Mirasso (Catedràtic del Departament de Física i investigador de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos) com a vicerector d’Investigació i Transferència; Andreu Sansó (Catedràtic del Departament d’Economia Aplicada) com a vicerector d’Economia i Infraestructures; Francisca Roca (Professora Titular d’Escola Universitària del departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica) com a vicerectora d’Estudiants i Internacionalització. L’equip de govern de Crespí es caracteritza per «la competència demostrada en investigació i docència, i també per la gestió exercida en els àmbits respectius».

Cal destacar que s'ha recuperat un vicerectorat per a la Internacionalització, centrat en els estudiants, i s'ha inclòs un vicerectorat de Planificació, amb la missió de coordinar l'acció del Consell de Direcció.

El programa

El programa se sustenta en cinc eixos estratègics: una governança participativa i transparent; el desplegament de tot el potencial de la UIB i tota la comunitat universitària; la internacionalització i mobilitat; una universitat inclusiva i compromesa, i una universitat digital. Pel que fa a les línies del programa, en destaca l’interès per «dignificar les condicions laborals dels treballadors de la UIB, ja siguin docents, investigadors o personal d’administració i serveis, i, alhora, per avançar cap a un model on es posi en valor la tasca docent, tal com es fa amb l’activitat investigadora».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JM, fa mes de 3 anys

Ni una paraula sobre la llengua catalana als programes de cap de les dues candidatures. Com sempre obviant la quantitat d'assignatures programades en català que s'acaben fent en castellà.

Valoració:13menosmas
Per tuadell, fa mes de 3 anys

Es ben hora de treure els fòssils i dinossauris de l'universsitat, sobre-tot els qui cobren i no els veuen en tot el mes.
I els qui manen i no hen saben, que se retirin o se jubilin, mai més ben dit AAArrruuuuuuiiiixx.

Valoració:0menosmas
Per Francesca, fa mes de 3 anys

Quanta gent només per mantenir el nivell de propaganda

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris