nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

El Consell convoca subvencions per al sector de l’artesania amb un total de 230.000 euros

El Consell de Mallorca ha convocat subvencions per al sector de l’artesania amb un total de 230.000 euros. Aquesta quantitat s’ha augmentat en un 75,7 % respecte a la convocatòria del 2016. Els beneficiaris podran ser empreses, comunitats de béns, autònoms, treballadors assalariats i ajuntaments.

En total, se subvencionaran 5 línies d’actuació distintes. La primera és per a l’organització d’activitats per al foment de l’artesania que podran ser mercats, fires, exposicions o jornades, que es podran beneficiar fins a un màxim de 2.000 euros per projecte.

La segona línia subvenciona la participació en fires que promocionen l’artesania tant a Mallorca com a fora de l’illa. La tercera, promou la formació professional i es subvencionen l’organització de cursos i l’assistència a activitats formatives.

La difusió dels oficis artesans marca la quarta línia amb la qual les ajudes es destinen a l’edició de catàlegs, fulletons o publicitat. Finalment, la línia 5, que està dotada en 160.000 euros, és per a la millora dels tallers artesans i, a part del sector, també està oberta als ajuntaments de Mallorca que tenen la declaració de Zona d’Interès Artesanal.

Les sol·licituds s’han de lliurar abans del proper 25 de maig. Tota la documentació i els models de sol·licituds es poden consultar a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris