algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Un estudi de la UIB desmunta el «mite» del lloguer turístic com a negoci perjudicial

Un estudi fet per dos docents a la Universitat dels Illes Balears (UIB), presentat aquest dimecres, tracta de desmuntar el «mite» del lloguer turístic com a negoci perjudicial per a les Balears, després d'analitzar les dades d'ocupació i ingressos d'Airbnb.

A més, l'informe inclou una anàlisi del projecte de Llei de lloguer turístic del Govern, en el qual es conclou que es tracta d'una normativa «excessivament restrictiva que generarà un perjudici social especialment a famílies d'ingressos mitjans i baixos».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, fa mes de 3 anys

Aquest suposat 'estudi' és ben segur que està finançat pels grups d'interessos d'aquest tipus de lloguer. En aquest pas, no deixaran res de Mallorca.
Que prenguin el model de suïssa on per llogar un pis tots són controls. Eliminar la lacra d'aquest tipus de lloguer a pisos és feina dels nostres polítics tan ben pagats i tan ineficients...

Valoració:-3menosmas
Per Fan rialles, fa mes de 3 anys

Vaja dos, pagar aquests dos per dir dois.

Valoració:-3menosmas
Per inde, fa mes de 3 anys

Com a negoci, un 10, però un negoci de 4.
I no fa falta ser professor o treballador eventual per tenir problemes a l'hora de trobar habitatge de lloguer. Els de sempre també en tenim. Les Illes haurien de mirar a Barcelona per començar a tremolar pel problema que els ve a damunt.
Viure a ca teua amb guiris i preus de guiri tot l'any. Aquest és el problema. I després qualcuns remuguen per l'impost turístic...

Valoració:-3menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 3 anys

A la fi algú comença a estudiar els molts beneficis que deixa el lloguer turístic.

A Eivissa i per totes les illes, si no basten els professors residents, el Govern Balear hauria de tenir pisos GRATUITS per ubicar els seus interins residents a altres illes enlloc d'enviar-los a cercar-se la vida i pagar-se la vivenda i els viatges si han d'anar i venir, i no esperar que els propietaris de cases siguin una ONG per cobrir el fet de que no hi ha doblers per tenir els professors en les condicions que tocaria.

Ara que a la fi tenim turistes que gasten a botigues, súpers, estan interessats en la cultura, la gastronomia, la natura, generen beneficis més ben repartits i que són en general respectuosos, si sobren turistes és uns altres que ens hem de treure de damunt, no els millors que hem tengut en dècades.

Valoració:9menosmas
Per T, fa mes de 3 anys

Professors universitaris?mirau a qui tenen darrera,estirau del fil.

Valoració:-3menosmas
Per Antoni, fa mes de 3 anys

I també els desig que els destinin com a professors interins a Eivissa on molts dels propietaris de classe mitjana baixa viuen -com bé sostenen- gràcies a les rendes del lloguer turístic a costa dels treballadors no propietaris de cases. Deis.lis a aquests treballadors no propietaris de cases lo beneficiós que és per a les seves rendes el lloguer turístic de pisos.

Valoració:3menosmas
Per P, fa mes de 3 anys

A aquets 2 nomes els desig que els seus veinats es dediquin plenament al lloguer turistis,aixi podran viure de primera ma aquest "mite" i gaudir de la festa turistica nit i dia.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris