nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cladera creu que «l'ideal» és que no es discrimini entre residents i no residents a l'hora d'utilitzar el transport públic a Palma

Transport públic a les Balears.

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha assegurat que «l'ideal» seria establir a Palma un sistema tarifari integrat que no «discrimini» entre residents i no residents a l'hora d'utilitzar el transport de la ciutat i ha indicat que estan treballant perquè «sigui possible» en aquesta legislatura.

Així ha respost la consellera a la diputada de GentxFormentera, Silvia Tur, qui s'ha interessat per saber en quin punt es troben els acords econòmics entre el Govern i l'Ajuntament de Palma per fer efectius els descomptes en transport públic al qual tenen dret els residents de Menorca, Eivissa i Formentera per traslladar-se des del port i l'Aeroport de Palma fins al centre.

Respecte a això, Tur ha demanat que en un termini màxim de «dos o tres mesos» siguin efectius els abonaments reconeguts en la Llei de Capitalitat per pal·liar els problemes de doble i triple insularitat de les illes. No obstant això, la consellera ha explicat que encara estan treballant en això i ha indicat que s'hauran d'establir convenis

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això no es fa, fa mes de 3 anys

Tampoc s'hauria de fer discriminació amb els sous i pensions dels ciutadans de les nacións europees. I dissortadament, hi ha molta diferència entre el que cobra un treballador d'un determinat sector a Alemanya i un altre a Espanya.
Això és una baixada de pantalons i no hem de consrntir en perdre els nostres drets, per satisfer els capricis d' un turista malhumorat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris