nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

La UIB triarà rector el 24 de maig

132622

Les eleccions al càrrec de rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB) tendran lloc el 24 de maig en primera volta i el 31 en segona volta si escau, en una convocatòria que es publicarà el proper dimarts al Full Oficial de la Universitat, quan s'iniciarà formalment el procés electoral.

Així ho ha avançat la UIB en una nota informativa en què indica que les candidatures es podran presentar del 3 al 5 de maig.

La comunitat universitària elegirà el rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'universitat que prestin serveis a la UIB, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret.

Del 2 al 9 de maig es procedirà a l'exposició pública dels diferents censos electorals al web de la UIB; el 8 de maig, la Comissió Electoral proclamarà els candidats; i del 9 al 23 serà la campanya electoral.

Finalment, el 24 de maig, després de la votació en primera volta, la Comissió Electoral farà la proclamació provisional del nou Rector.

En cas que cap dels candidats no hagi obtengut el suport proporcional de més de la meitat dels vots a candidatures vàlidament emesos, se celebrarà una segona volta el dia 31 de maig.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escarda- penyes, fa mes de 3 anys

Com torni repetir l'equip de el sr. Huguet i Carot, podrem anar de le má amb Espanya i el Partit Popular, perque ja serem lo mateix, i jo no vull ser d'aquets.
Conparau els procediments que emplean uns i altres i veureu que son calcats, son foto-copiats.Fa falta una bona regeneració i rescar fins a l'hòs per llevar lo ppodrit
Salut i República, cada cop més aprop.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris