muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Vuit centres educatius participen en l’edició d’enguany del programa 'Educar en Justícia'

Imatge de l’entrada de l'Audiència Provincial de Palma.

UH-Arxiu

Vuit centres educatius de Palma, Marratxí, Maó i Sant Antoni de Portmany han estat seleccionats per participar en la tretzena edició del programa 'Educar en Justícia', que impulsen el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern.

L'activitat 'Educar en Justícia' es dirigeix a l'alumnat de Batxiller, centres d'Educació de Persones Adultes i Cicles Formatius de Balears. El programa té com a objectiu donar a conèixer als alumnes el funcionament de la Justícia, i identificar a cadascun dels professionals que intervenen en els processos judicials: jutge, fiscal, lletrat de l'Administració de Justícia, advocat defensor, acusat o els testimoniatges, entre altres figures. Així mateix, se'ls expliquen conceptes bàsics del Poder Judicial.

Seixanta centres

L'activitat es va realitzar per primera vegada el curs 2004-2005 als centres educatius de Balears, i des de llavors s'ha dut a terme ininterrompudament. En total, hi han participat al programa 'Educar en Justícia' més de seixanta centres de tot l'arxipèlag.

Els centres que participen en l'edició d'enguany són l'IES Guillem Sagrera (Són Cotoner), IES La Ribera (Platja de Palma), Col·legi Francesc de Borja Moll (S'Arenal), IES Medina Mayurqa (S'Escorxador), CIFP Són Llebre (Pla de na Tesa, Marratxí), IES Josep Sureda i Blanes (Són Gotleu), IES Cap de Llevant (Maó) i IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany). La primera sessió d'aquesta edició tindrà lloc dilluns que ve amb l'IES Guillem Sagrera a l'Audiència Provincial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris