cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

El Govern duplica la inversió en la neteja de torrents amb un pressupost de 2,4 milions d'euros fins el 2019

El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca a exercir la competència en matèria d’autorització i disposició de la despesa derivada de la tramitació de l’expedient de contractació del servei de neteja, adequació i millora de diversos trams de lleres de les Illes Balears per un import de 2.420.000 €. Es duplica així la inversió en neteja de torrents, que el 2016 va ser de 470.000 euros, amb l'objectiu d’augmentar la capacitat de desguàs per reduir el risc d'inundacions davant pluges intenses.

Aquest ritme d’inversió permetrà condicionar un 10 % de la xarxa de torrents cada any, de manera que en deu anys tots estaran en condicions òptimes, continuant una roda que s’havia aturat la legislatura passada, quan es varen pressupostar entre 186.246,40 € i 263.905,43 € per a aquestes tasques. Les tasques de neteja consisteixen en el desbrossament de la vegetació, la tala i la poda d'arbres, el desbrossament selectiu i la retirada de residus i obstruccions, entre d'altres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Ben fet perque si no es fan net hi pot haver innundacions . Ara bé, convé saber que tant els rius com els torrents, són competència de la administració de l'Estat, concretament del Ministeri de Foment i que A LES ILLES BALEARS ho ha de fer el Govern juntament amb les administracions locals.
I com bé diu l"article, que si no s'en cuiden, almenys que cedesquin les competències i el pressupost, perquè el que podria passar si es descuida, no és cap acudit

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris