muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Les Balears lideren el nombre de casos de violència masclista dins l'Estat espanyol

Violència masclista.

Les Illes Balears han registrat el major nombre de casos de violència masclista durant l'any 2016 dins l'Estat espanyol amb un total de 93,31 víctimes per cada 10.000 dones, segons les dades estadístiques de l'Observatori contra la Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

En total, els òrgans judicials van rebre 5.268 denúncies, 610 més que l'any anterior, la qual cosa suposa un increment del 13,1 per cent.

En les denúncies presentades, apareixen 5.193 dones com a víctimes de violència de gènere (3.307 espanyoles i 1.886 d'altres nacionalitats), un 13,5 per cent més que en 2015.

En concret, de les 5.268 denúncies rebudes en els jutjats de l'arxipèlag, 282 varen ser presentades directament per la víctima, la qual cosa suposa un 19,5 per cent més que en 2015; i sis denúncies van ser interposades per familiars.

A més, el 2016 van baixar un 17,1 per cent les denúncies obertes després d'un part de lesions rebut directament en el Jutjat i creixeren un 550 per cent les presentades per serveis d'assistència o tercers en general.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Una volta més, no s'ha fet estadística per illes per a poder veure com Eivissa se'n du en proporció sa palma. Per altra banda, això que afirma na Maria només es pot dir amb sa boca petita com a molt perquè també hi ha maltractadors autòctons, alguns assassins. No recordau en Francesc Tous Tauler, qui l'any 1994 cremà viva sa seua ex-dona na Juana García Carrión a sa bugaderia que regentava aquesta en es barri de Blanquerna de Palma i ella morí uns dies després?

Valoració:1menosmas
Per Bufff, fa mes de 4 anys

@maria,

Què racista i mal informada que és la teva opinió.

Valoració:-2menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Però la immensa majoria dels que tupen a les seves dones són de fora.
Fins i tot amb aquest aspecte tan lleig i repugnant, els d'aqui hem de pagar les conseqüències dels mals costums dels forasters i immigrants.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris