cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

L’ASM escolta les reclamacions d’Unió de Pagesos

Representats de l’ASM s’han reunit aquesta setmana amb Unió de Pagesos.

ASM

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) s’ha reunit aquesta setmana amb els representants d'Unió de pagesos de Mallorca, en el marc de la roda de contactes per tal d’intercanviar opinions amb diferents associacions.

L’ASM, en aquest sentit, ha aprofitat per felicitar els pagesos pel premi Ramon Llull que se’ls ha atorgat. Aquest guardó té per objecte honorar i distingir les persones o col·lectius que en la seva tasca han destacat dins el territori de les Illes Balears.

Segons ha explicat l’entitat sobiranista, els representants d'Unió de Pagesos els hi han tramès les preocupacions que afecten el sector ramader i agrícola, així com «el rebuig a les interferències de caire polític o personal». «Demanen que els tenguin en compte com a professionals a l’hora de prendre decisions polítiques que afecten el desenvolupament en el món rural», han explicat.

Algunes de les preocupacions que ha recollit l’ASM són les següents:

- La manca de control sobre les mercaderies que arriben a les nostres Illes provinents d'altres indrets, perquè les Balears no tenim competència per tal de valorar amb quines condicions arriben a les Balears.

- Per altra banda la producció que arriba de fora, com per exemple de Marroc i/o altres, no és compatible amb els preus de la producció local.

- Segons els seus estudis sobre el consum i producció de les Illes, tan sols hi ha un 1% d'incidència en el consum dels productes locals.

Finalment, l’entitat sobiranista ha destacat que el sector hoteler «seria suficient perquè la pagesia de Mallorca fos autosuficient, i reportaria en benefici de preservar l'entorn i el paisatge rural, el qual també té la seva importància en la nostra indústria turística».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Aqui, l'únic que és perillós ets tu, fa mes de 4 anys

El meu comentari va dirigit a en Salvador.

Valoració:0menosmas
Per Aquí, l'únic que és perillós ets tu, fa mes de 4 anys

A tu si que te podría i t'hauria de denunciar, el senyor Cristofol Soler.
Jo no soc la persona ofesa, però esper que l'interessat s'en assabenti del que dius tu, d'amagat darrera l'anonimat, pels fòrums als que ja ni t' haurien de deixar escriure.

Valoració:-1menosmas
Per Guiem, fa mes de 4 anys

Si saps apreciar es vi , quan compares dos vins un de Rioja i un de aqui
Pasen dues coses , si es vins son equiparables en qualitat es mallorqui es el doble de car que es de Rioja, si es vins son des mateix preu es mallorqui es molt mes xerec que s'altre
Amb aixó no vull dir que aqui no se fagin bons vins , hi vins excelents pero molt cars

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Ja me diràs! Només un 1%! Hauria de ser al revés! Igual que les cartes de vins dels restaurants, que haurien de tenir majoritàriament vi de les illes! Segur que no hi ha cap restaurant a La Rioja que no tengui sobretot vi de La Rioja, i segur que això que passa aquí no passa a cap altra lloc productor de vi.

A mem si serem més beneits que els altres!

Valoració:3menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Los del DBalears me suprimen los comentarios anti Soler. Pues bien, seguiré en la brecha para estar al tanto de ese tejedor de traiciones profesional.Ese tipo es peligroso.En Inca lo conocemos.

Valoració:0menosmas
Per Nonamed, fa mes de 4 anys

Molt bé. Ara a fer costat al govern amb les seves exigències a Madrid. Més que exigir al nostre govern, seria convenient recolçar-lo per a fer més forta les reclamacions a Madrid.

Valoració:4menosmas
Per La meva opinió, fa mes de 4 anys

La veritat és que es tracta d'una gent preparada , intel.ligent i amb seny, ,que pot aportar molt a les nostres illes.

Valoració:10menosmas
Per segur, fa mes de 4 anys

Ostras, Pedrín. Que bien alimentado está el de la derecha. No viene de Siria ni de Irak.

Valoració:2menosmas
Per Joan Il, fa mes de 4 anys

És veritat, amb la camisa blava és molt més creible.

Valoració:-7menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

Sense la dessudadora groga no havia reconegut al President Soler.... Sense la ditxosa disfressa de l'ASM sou molt més creibles!

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris