cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Comencen les obres de connexió de la dessaladora de Santa Eulària amb un pressupost de 2,6 milions

El Govern ha anunciat que aquesta mateixa setmana s'han iniciat les obres de connexió de la dessaladora de Santa Eulària des Riu a la xarxa de distribució en alta d'Eivissa.

Aquestes obres tenen un cost de 2,62 milions d'euros, dels quals 1.930.000 d'euros han estat finançats amb l'impost de turisme sostenible, que en l'anualitat de 2016 prioritzava la millora de les infraestructures hidràuliques i del cicle de l'aigua.

Des de l'Executiu han explicat que les obres consisteixen en la construcció d'una estació de bombament i conducció per a la connexió del dipòsit de la dessaladora amb la xarxa general de proveïment mitjançant una canonada de 450 metres de longitud. Així mateix, es construirà un col·lector d'evacuació de sobrants del dipòsit actual que servirà també per al dipòsit de 5.000 metres cúbics que es construirà per a la xarxa municipal de Santa Eulària.

Les tasques comprenen, a més, la construcció d'un edifici que acollirà els elements de control i maniobra al nus de Sa Llavanera, on es creuen les artèries de distribució d'aigua potable a Eivissa, un dispensador d'aigua potable per a camions i una conducció per a la evacuació i el drenatge dels dipòsits de la dessaladora.

Segons el Govern, es preveu que la connexió amb l'anell estigui acabada i en funcionament el mes d'agost, mentre que la resta d'obres complementàries tenen un període d'execució de 12 mesos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris