algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'Assemblea de Docents denunciarà la Conselleria davant Inspecció de Treball per les ràtios il·legals

L’Assemblea de Docents s’ha reunit aquest dijous a l’IES Sant Marçal i ha acordat denunciar la Conselleria d’Educació davant Inspecció de Treball una vegada que ha rebut la resposta dels centres educatius al qüestionari de ràtios que es va dur a terme fa una mesos. Les denúncies estan preparades i el model es posarà a l’abast dels centres educatius que tenguin grups que superin els màxims estipulats per llei.

Quant a la vaga de dia 9 de març, l'Assemblea ha acordat exigir mesures contundents contra la LOMCE que suposin una autèntica pressió al govern del PP i als partits polítics que fan possible que governi. També han decidit que no faran cap crida a la vaga de dia 9 per considerar que es tracta d’una acció simbòlica que no s’ha originat des de les bases, no s’ha consultat els treballadors que tenen el dret a exercir aquest dret, no s’ha fet una mobilització prèvia pels sindicats que l’han convocada ni s’ha generat cap expectativa. Dit això, i tenint en compte que des de l’Assemblea de Docents han mantengut una lluita continuada contra la LOMCE, manifesten el seu suport a tots aquells companys que la vulguin secundar.

Per un altra banda, també han parlat sobre la proposta de modificació del calendari escolar que la Conselleria d’Educació va posar en marxa i que en aquest moment s’ha retirat de les taules de negociació fins que l’administració trobi oportú tornar-la dur a debat. S’han recollit les opinions i les aportacions sobre aquesta questió encaminades a trobar solucions pedagògiques efectives per millorar resultats dels exàmens de setembre.

Quant al Col·legi Professional de Docents, en aquest moment es troba pendent el tràmit parlamentari per a la seva creació.

Els sindicats que han assistit a l’assemblea general, han donat informació sobre la situació de la convocatòria d’oposicions i de la convocatòria d’interins per al curs 2017-18.

Finalment, han acordat donar suport a en Josep Miquel Arenas Beltran, Valtonyc, condemnat per les seves cançons arrel d’una denúncia d’en Jorge Campos. «Volem expressar la nostra solidaritat a en Josep i el nostre rebuig a una altre sentència injusta de l’Audiència Nacional que atempta contra un dret fonamental, com és la llibertat d’expressió».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 4 anys

11.000 convocats a l'assemblea general (!).
25 assistents: 0,23 %
A qui diuen que representen?

Valoració:16menosmas
Per Provisionals, fa mes de 4 anys

Una coordinadora que havia d'esser provisional S'ha convertit en definitiva sense passar per cap procés democràtic. Això sí, mirau qui hi ha. Tot en mans del simuladors de vagues.

Valoració:26menosmas
Per Joan E. A., fa mes de 4 anys

Em sembla molt bé que qualsevol grupet de docents es reuneixi per parlar del món i la bolla. Beníssim! Però ja em preocupa que ho facin dient que representen tothom!

Valoració:30menosmas
Per yuan, fa mes de 4 anys

Estos a quien representan?

Valoració:19menosmas
Per tic, tac.., fa mes de 4 anys

25

Valoració:25menosmas
Per Miquel, fa mes de 4 anys

A qui hauria d'haver denunciat la Assemblea de Docents, era a en Jorge Campos; per haver acusat falsament als docents de la Pública d'adoctrinar als alumnes i també, per jugar amb la paraula docent-decent i indocent-indecent.
Una bona ocasió perduda.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris