algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L’edificació turística arriba al seu màxim històric

L’edificació turística arriba al màxim històric.

L'edificació turística va topar amb el seu màxim històric a les Balears aquest passat 2016, ja que després d'una pujada del 68 per cent en el 2015, es va incrementar un 9 per cent més aquest any passat, segons les dades d''Estadística de l'edificació 2016' facilitats pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB).

Així, les xifres de pressupost en aquest sector, 266 milions d'euros en 2016 i 244 milions en 2015 suposen màxims històrics des del 2005. La resta d'usos, segons indiquen des del COAIB, estan perdent pes i acumulen una baixada del 64 per cent en els últims tres anys i el seu pressupost ha descendit des dels 152 als 55 milions d'euros.

Quant a l'evolució del pressupost per ús, l'habitatge acumula un increment del 84 per cent en dos anys, creixent 111 milions i 126 milions, respectivament, en el 2015 i 2016.

D'aquesta manera, segons les dades publicades l'activitat d'edificació en el 2016 ha estat pràcticament tota dedicada a l'edificació turística.

Referent al nombre d'habitatges, contínua l'increment d'habitatges unifamiliars, encara que es detecta ja un increment en el nombre d'habitatges plurifamiliars.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cap a la Hongkonització, fa mes de 3 anys

Molt bé, com sempre quatre fenicis enriquint-se a costa de construir indiscriminadament fins que tot peti i sense cap control llògic i que beneficiï tota la societat balear i no els esmentats de manera eufemística empresaris.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Màxim històric serà per ara, que això és com sa medalla de s'amor, més que ahir, no tant com demà

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris