algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Parlament de les Illes Balears se solidaritza amb el procés sobiranista català

Margalida Capellà, diputada de MÉS per Mallorca.

El Parlament ha aprovat la proposta de MÉS per Mallorca per donar suport al procés sobiranista català. Així s'ha aprovat la proposició no de llei (PNL) presentada pels ecosobiranistes que consisteix en instar el Govern espanyol perquè «deixi de judicialitzar» el procés d'autodeterminació del poble català.

Amb aquesta proposta, el Parlament se solidaritza amb els polítics sobiranistes del Principar que pateixen la judicialització que duu a terme l'Estat espanyol. En aquesta línia, insten el Govern espanyol a obrir un «veritable» procés de diàleg de caràcter «permanent i públic» per donar una resposta a un procés que és «evident i democràtic».

La diputada Margalida Capellà ha defensat la proposta tot denunciant la vulneració per part de l'Estat espanyol en matèria de separació de poders i ha recordat que aquesta judicialització és de caràcter polític. Per la seva banda, el portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí ha dit que la presidenta del Parlament català ha estat jutjada per «complir amb la seva feina i donar resposta a la voluntat dels ciutadans».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Tots aquests que vos ompliu sa boca amb sa constitucio i lo molt que s'ha de respectar, heu pensat que ni tan sols s'article 14 ("Tots es espanyols son iguals devant sa llei") un des mes importants i basics, no se respecta ?.
Sa votra constitucio no es mes que un nyarro que es unics que ara la defensen a mort son es que precisament no la varen votar. Una momia que no ha estat posada al dia quan tocava, com ses altres constitucions, i que, com es que la defensau, esta mes que obsoleta mes que respecte fa riure.
Quan es catalans vos mostrin sa seva voldreu copiar-la, i vos en donareu compte que es vostros governants no vos ho permetran.

Valoració:0menosmas
Per normal en él., fa mes de 4 anys

Constitución española:

En Cataluña tenían derecho a ir a los colegios electorales 4.398.173 personas. Los votantes fueron 2.984.790. Y los votos afirmativos 2.701.870.

Pero según el iluminado de cabecera, todos ellos lo hicieron con un "fusell" justo debajo de los cataplines. Hay que ser necio.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Pues no eran de esa opinión Jordi Solé Tura y Gregorio Péces-Barba, entre otros. Eso del ruido de sables es uno de esos rumores que os interesa a los separatistas pero que carece de base real.

Valoració:0menosmas
Per Quinspardals, fa mes de 4 anys

Però quan científics catalans fan un descobriment important, ll no són científics catalans, sinó científicos españoles.
Sempre passa igual.

Valoració:4menosmas
Per això, fa mes de 4 anys

A veure.Què és el que no has entès Salvador? Ja ho sé que és va aprovar per majoria absoluta.Però el motiu que això passes és el que te dit.

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

La darrera manipul.lació televisiva: A Catalunya, com dissortadament per a totes les comunitats autònomes;sense excrpció, hi ha hagut un crim de violència dr gènere, però els informatius d'aquesta cadena, han posat ben clar que la víctima era colombiana, peró que l'assassí era "un catalan". Si no s'és espanyol per lo dolent, sinó català, llavors per les qüestions positives, tampoc els catalans han de ser espanyols, sinó catalans.

Valoració:1menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Sr.Aixó : Eso que dice es totalmente falso. Revise las hemerotecas de entonces y compruebe también la abrumadora mayoría del SI, en concreto en Cataluña.

Valoració:0menosmas
Per això, fa mes de 4 anys

SALVADOR. Tens més cara que espatlla.O sigui que a tu tan te fot que la modifiquessin encara que ens perjudiquin a tots.
La teva obssessió catalanofòfbica és realment greu.
" La fuerza és el derecho de las bestias" (Ciceron).

Valoració:4menosmas
Per ni més ni menys, fa mes de 4 anys

La Constitució fou aprovada amb un soroll de sabres de fons que s´hauria aprovat el que fos.
Ja que ho saps tot,sabrás que L´Adolfo Suarez va fer creure internacionalment que s´havia portat a referéndum la monarquia i, no es va fer perqè hauria sortit que no.
Vol dir que sempre han fet les coses,mentin i amb trampes.

Valoració:3menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Por cierto, la Constitución no fue aprobada por "manu militari". Las cifras están ahí y es un insulto a la memoria de los que estuvimos en ello soltar de un modo frívolo que las cosas no fueron así como fueron. En ese sentido son muy reveladoras las confesiones de Jordi Solé Tura.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris