nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

'Volem acollir!' serà el clam de la Mallorca generosa i solidària que es manifestarà dissabte

130272

La campanya 'Casa nostra casa vostra' ha arribat a Palma i tendrà un dels seus punts àlgids en la manifestació en favor dels refugiats que tendrà lloc a Palma, aquest dissabte 18 de febrer.

Amb els versos de la cançó 'Qualsevol nit pot sortir el sol' de Jaume Sisa, es fa una crida a la participació en aquesta marxa, per reclamar a les administracions que compleixin les quotes d’acolliment de refugiats. La manifestació està impulsada pel Moviment Escolta de Mallorca. Sortirà de la plaça Major de Palma, a les sis i mitja del capvespre d'aquest dissabte.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 4 anys

Mireu: Si els duim cap aquí i els donen casa i ajudes, se cometrà una injustícia en contra dels que viuen aquí, que també es troben sense sostre i sens ngressos. I si els duim aquí i no els ajudem i deixem que visquin a la indigència, serà una crueltat i ens exposarà a que hi hagi més delinqüència

Com diuen per aquí baix, hi ha països grossos i rics que els podríem dlcedir un troç i ajudar-los, ffíns que els conflictes s'arreglassin. I Rússia, que té tan d'interés en la guerra, és un dels països mès adequats, junt amb Estats Units.
En quant a Aràbia Saudita, Qatar, Emirats, etc, girat el cap cap un sltre costat als seus getmans d'ètnia i fe religió , demostren que són ells els que sonn darrera, alimentat aquest desastre.

Valoració:1menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 4 anys

JO Sóc de Catalunya de Cardedeu Valles Oriental...estic al Atur de LLarga Durada con milers de Catalans Catalunya te molts ATURATS .. Si aixo es poc Catalunya TE MOLTA POBRESA ARA Temolts Pobres que LA Generalitat y Ajuntaments no ajudan ....NO Ja diners per BECAS DE MENJADOR , Els NENS CATALANS Pateixen MALNUTRICIÓ INFANTIL ...Aquesta es la trista realitan VOLEU MÉS ,, Tenin MIL 1.000 Pesones que Mal--viuen als Carrers de Barcelona els diuen ELS SENSE SOSTRE .... Jo els dic ELS SENSE RES SENSE SOLIDARITAT DE LA GENT NI AJUNTAMENT NI GOVERN CATALÀ .... Si Catalunya vol ser TAN SOLIDARIA Per què no hu son amb lasFAMILIAS POBRES Que jaestana Catalunya he PER QUENO AJUDAN LES .. MIL PERSONES ELS SENSE SOSTRE DE Barcelona ........SER SOLIDARI Nomes per sortir a la Fotografia son molts POLITICS I PERSONES .....El Politic es FACIL SER SOLIDARI Desde EL COTXE OFICIAL ...¿ Per que no se venden tots els cotxes oficials ? y els diners els destinen ajudar als ...REFUGIATS .. FETS No PARAULES Ni Promeses ...¿ DE UN SORTIRAN ELS DINERS PER MANTENIR TANTES FAMILIAS TANS REFUGIATS ? Si ara CATALUNYA no te diners ni per Becas de Menjador

Valoració:1menosmas
Per Cuca, fa mes de 4 anys

Que no em tractin de insolidari. En 1962, vaig dur a ca els meus pares a un jove mariner italiá, de la meva edat, que havía perdut el seu vaixell i no duia doblers ni roba.
Va estar a ca nostra una setmana, i em quedat amics per a sempre.
En 1973, vaig tenir amagat a la casa del poble, a un tupamaro company d'Antoni Mas, devers dos mesos.
Voldria veure si cap d'aquest predicadors ho faria. I ara repetesc:
Quan la barca está plena está plena, i a més, la immensa mejoria son inintegrables, com molts de forasters que duen 50 anys aquí, i están igual que el primer dia, i la saga continua amb els seus fills.
Altres, no, sobretot als pobles, i son més mallorquins que un servidor, perquè jo ho som per casualitat i accident, però ells ho són perquè volen esser-ho. Els que volen essser-ho, que no són tots!
Tampoc no entenc con aquests països àrabs riquisims, no acullen els seus "germans musulmans" en lloc de mantenir-los lluny i enviar-los cap a Europa per a fagocitar-la.

Valoració:1menosmas
Per insurance, fa mes de 4 anys

Yo también, por edad sin ser todavía una persona mayor, he visto muchos cambios. Mallorca ya hizo un gran esfuerzo, digámoslo así, a partir de los años 50 acogiendo a miles de personas que se trasladaban desde la península. En aquel momento era necesaria mano de obra por el bum turístico que empezaba. Curiosamente, muchos de ellos todavía hablan castellano (yo, ahora, lo utilizo dentro de mi libertad)

Mallorca es una isla pequeña (ya no hablemos de Menorca y/o Ibiza), y no puede aguantar a más. Y por si fuera poco, siempre, siempre, vendrán más. Canadá, Brasil, Argentina, Rusia, Australia, por ejemplo, tienen terreno suficiente para acoger a millones, no Mallorca. Incluso en el centro de la península, que se está despoblando. Aquí ya tenemos más de lo que nos corresponde. Y no estoy en contra de nadie, pero cuando no es posible, no lo es.

Valoració:-1menosmas
Per Siurellet, fa mes de 4 anys

Estic d'acord amb els dos comentaris anteriors. Els mallorquins som ja minoria a la nostra illa i encara hem d'acollir més gent? Tot té un límit.

Valoració:2menosmas
Per dani, fa mes de 4 anys

això és ridícul, mireu que passa en Alemanya, França, Holanda.....refugiats no es volen integrar , si tat vol ajudar aquesta organització tan HUMILDE que ho fasi en el paísos dels refugiats no aquí
a més estic d'acord amb CUCA

Valoració:1menosmas
Per Cuca, fa mes de 4 anys

Només pens una cosa: Pens que amb això d'acollir tanta gent de fora, ja hem complit abastament.
Mallorca ja no es la Mallorca de fa més de 70 anys, que són els que tenc.
Hi cabrem? Hi haura feina i vivenda per a tothom? Podrem conservar la nostra llengua y i tradicions...? Tohom serà bona gent?
He vist un canvi tan gros!
La Caritat i la Solidaritat estan molt bé, però quan a una barca ja no n'hi caben més, no n'hi caben més.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris