algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

L’Associació Jovent guardona 23 empreses «per la seva implicació social»

L’Associació Jovent guardona 23 empreses «per la seva implicació social».

Amb motiu del Xè Aniversari Programa d’Apadrinament d’Iniciatives Solidàries, el President de l’Associació Jovent, Bartomeu Suau, acompanyat de la Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el Batle de Palma, José Hila, i la Presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha volgut fer un reconeixement a les empreses, entitats financeres i fundacions que durant aquesta dècada han donat suport a l’Associació.

Tot i això, des de l’Associació Jovent recorden que la crisi econòmica ha colpejat durament moltes famílies de Mallorca i per tant, asseguren que el treball en xarxa de l’Associació amb aquestes organitzacions ha estat fonamental per dinamitzar el teixit social dels barris on està present l’entitat.

Cal destacar que actualment l’Associació Jovent atén a més de 3.000 persones en els barris de Son Gibert, El Viver, el Pont d’Inca, i Sa Indioteria, on es desenvolupen projectes d’inserció laboral, activitats socioeducatives per a infants, adults i per la tercera edat, reforç escolar i activitats mediambientals, entre d’altres, «amb la finalitat que siguin les persones les protagonistes del seu procés vital», han explicat.

L’Associació Jovent ha lliurat la ‘Medalla a la Implicació Social’ a AENIB, Clubes Rotarios de Mallorca; Obra Social ‘la Caixa’; L’Estalvi Ètic - Colonya; Fundació ASIMA; ADADE Grupo Asesor Internacional; Almacenes Rullán; Arabella Golf Mallorca; Autocares E. SECO; Cinètica Produccions; Cañellas Consultores; Ecomón; Farmàcia Torres Rosselló; La Herramienta Balear SA.; ITEI SL.; Leroy Merlín Marratxi; Magatzem Mallorca; Magripalma; Massanella; Nartha; Newrest; Set Agua i Tirme.

Durant l’acte, el President de l’Associació Jovent, Bartomeu Suau, ha destacat la importància de treballar per un model de societat inclusiva i intercultural que faciliti l’empoderament de les persones més vulnerables de la nostra societat. Així mateix, el President de l’Associació Jovent ha recordat que la cohesió social dels barris passen irremeiablement per polítiques que garanteixin a les famílies més desfavorides l’accés, en igualtat de condicions, a tots els recursos i serveis socials.

Sobre l’Associació Jovent: L’Associació Jovent és una entitat sense afany de lucre, impulsada gràcies a la tasca social del pare Bartomeu Suau Serra, que treballa per la promoció de l’igualat d’oportunitats a través d’actuacions educatives i professionalitzadores, així com per la millora de la qualitat de vida i la integració social de col·lectius en situació de vulnerabilitat, especialment de nins i joves.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris