lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Constituïda la comissió encarregada de vetllar pel codi ètic del Govern

Codi Ètic del Govern de les Balears.

El Govern ha constituït aquest divendres la Comissió d'Ètica Pública, que vetllarà pel compliment de les normes contingudes en el Codi ètic del Govern.

Aquesta Comissió està composta pel president, que en aquest cas recau en el secretari general de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, Xavier Lluís Bacigalupe; la secretària, que és la directora general de Coordinació, Rosario Sánchez; i tres vocals, nomenats aquest divendres, amb experiència, competència i prestigi professional contrastat en matèries relacionades amb l'ètica, el dret o la governança d'organitzacions, tant del sector públic com del privat.

Els tres vocals nomenats són Joana Maria Petrus Bey, professora de geografia en la UIB des de 1989; Bernat Riutort Serra, doctor en filosofia i professor en la UIB; i Francisca Bennàssar Tous, llicenciada en estudis de publicitat i relacions públiques i d'història en la UIB i amb experiència política.

La Comissió d'Ètica Pública ha d'impulsar la posada en marxa efectiva del Codi ètic a través de les accions i les conductes que siguin necessàries, atendre les consultes formulades pels càrrecs públics i assimilats i plantejar recomanacions, entre altres responsabilitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris