algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

[VÍDEO] Mallorca es mobilitza per l'acollida de persones refugiades i migrants

Durant aquests darrers dies hem pogut veure el naixement de la iniciativa A Mallorca VOLEM acollir; un moviment que sorgeix de la voluntat d'adhesió des de Mallorca a la campanya Casa Nostra Casa Vostra que treballa per fer visible la realitat que viuen les persones migrades i refugiades.

Aquesta iniciativa ha convocat una manifestació per l'acollida per al dissabte, 18 de febrer, que sortirà a les 18.30 hores des de la Plaça Major de Palma:

«A Mallorca convivim amb persones de la resta de l'Estat, persones de totes les cultures, de tots els països, i de totes les creences.

Més de 290 milions de persones han hagut de desplaçar-se forçosament de casa seva per conflictes armats, vulneracions dels drets humans, canvi climàtic i pobresa.

Per això, volem reivindicar els drets de totes aquestes persones manifestant-nos dia 18 de Febrer, iniciant la marxa a les 18:30 a la plaça Major de Palma per cridar ben fort: VOLEM ACOLLIR!»

RECORREGUT

  • Plaça Major
  • Carrer de Colom
  • Carrer Palau Reial
  • Carrer de la Victòria
  • Carrer Conqueridor
  • Carrer de Maroto i Tous
  • Delegació de Govern
  • Passeig del Born

Un pic finalitzat el recorregut es farà una performance anellant armilles a les faroles similars a les que porten les persones quan s'embarquen a les pasteres i es llegirà el manifest mentre els assistents a la manifestació encenen espelmes representant la llum dels fars dels ports. Es llegirà el manifest per finalitzar l'acte.

Els organitzadors, el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, són una entitat que treballa en l'àmbit del lleure amb joves fent servir l'educació en valors i promovent la solidaritat i la pau. És per això, que han trobat necessari adherir-se a la campanya Casa Nostra Casa Vostra que ha organitzat un concert solidari al Palau Sant Jordi de Barcelona el pròxim 11 de febrer, així com una manifestació amb el mateix objectiu a la Ciutat de Barcelona dia 18 de Febrer.

 
 
 

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Un refugiat a l'estat espanyol pot costar més de 30.000 euros per any, a Alemanya costa més de 42.000 euros.

Propós un negoci me donau 30.000 euros per cada refugiat que no vengui, me quedaré 25.000 euros i els altres 5000 euros los dedicaré a mantenir-lo durant molts d'anys a països del tercer món.

Els països del tercer món encara estaran agraïts de rebre aquest ingrés tant enorme.

Valoració:-1menosmas
Per Gurmen, fa mes de 4 anys

EN MALLORCA TAMBIEN QUEREMOS ACOGER GONELLAS XD.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris